Valborg



Idag är det fredag och valborg. På praktiken ska de ha vernissage och lotta ut massa konst för x-antal kronor. Riktigt skoj ju. Dock är jag ju inte med för de lägger 200kr i månaden var och har en sån här sak en gång om året då en av de anställda för köpa konst för pengarna som sedan lottas ut bland alla anställda.

Blir jobba vid 3 och sedan efter jobbet blir det fest. Får se vad som händer. Ska ju tydligen bli dåligt väder? Tåråkigt ju. Förra året var vi ute och grilladen utanför Nillas lägenhet och jag hade skjorts på mig. Suck!

Mitt paket fastnade i tullen, men efter en dag så är det vidareskickat. Hoppas det är lugnt. Orkar inte tulla massa!

Nu ska jag arbeta lite så tjo.


Flytt

Hålller ju på med en wordpress, men får det inte att fungera som jag vill. Därför jag inte skrev något igår. Men förhoppningsvis blir den klar idag så jag kan ha portfolio och blogg i samma.!!!

Igår var det drinkkväll och det var kul, sen kåren! Nu äre lite segt men jag biter ihop.! :)


Var på arbetsintervju igår också och jag tycker det gick jättebra. Trevligt och avslappnat på något sätt! Känns bra!


Emmie


Färg

Sugen! Men vilken färg? Och snyggaste byxorna!


IRE | VOICE

Hej,

Idag har jag praktiserat och jobbat. Kul på praktiken. Var på möte med Madde hos Lammhult Design Group för en plåtning med IRE-möbler. Sjukt intressant och kul. Jag sa inte så mycket, men var med och lyssnade och iaktog. :)



Sen blev det jobb 3-8 och nu på kvällen har jag lagat keso och hallonpannkakor och nu ligger jag i sängen och ska sova. 06:30 blir det promenad imorgon. =) Efter jobbet imorgon blir det relax på atlantis med massa folk. Kulkul. Nu sova. tjo


Lululu

Måndag igen då! Snart morgonmöte här klockan 9. Jag ska fila lite på en flash-presentation åt Bolt. Kul projekt. :)

Jobba efter praktiken också. Kommer vara trött på fredag känner jag.







Söndag

Söndag, söndag, söndag. Igår var det Huset som gällde. Vi började hos Dawid och gick sen vidare till Nilla och sen Huset. Var kul hela kvällen. Tack för en bra kväll.

Idag har jag varit på friskis och sen varit med Emmie och ätit pizza och legat och degat i sängen. Ska nu städa rummet och sen lägga mgi och fortsätta dega i sängen. Nu i veckan kommer det bli mycket. Praktik och sen jobb på DHL för att dryga ut det lilla studielånet vi får i maj. Man får ju mycekt mindre pengar då så tänkte jobba hela veckan. I juni får vi ju inget, men hyran i juli är ju gratis så det är bra!

Ser fram emot morgondagen, tror att den kommer bli riktigt bra på praktiken. =)


bild

en bild också.


Toy Story

Igår var jag och jobbade som sagt på akademien i köket. Jobbade med Nilla och det gick bra. Var inte särskilt stressigt och vi hade en jämn kväll. Mycket skratt. Slutade i sängen med Emmie.

Idag så blev det morgonpromenad och sen frukost hos Emmie. Sen så ringer Moe och säger att han har gratis biljetter till Toy Story 1 3D. Såklart drar vi dit och den var väl sådär. Inte så mycket effekter, men skönt och avkopplande.



Just nu sitter jag och tittar på hockey och tvättar. Somnade redan första minuten av matchen. Hehe, inte bra. Vill ju se DIF vinna över HV så det blir en 7:e finalmatch, vore skitnice ju. Kul att kolla.

Ikväll ska jag till Dawid på förfest och sen tror jag vi drar ut på krogen för en sväng om. Får se vart vi går, men en bra kväll kommer det förhoppniongsvis bli. Ne nu ska jag göra mig en tallrik Rostbiff med bearnaise-sås och sallad. Tjo =)


Friday

Ikväll blir det jobb på kåren 19-02 och sen städa. hemma runt 3 kanske.
Idag har varit en bra dag och jag har klippt mig. Pengar kom det idag med =) woop
Imorgon blir det hockey och fest. tjo


emmie


Nyfriserad


tjotjo

Imorgon ska jag klippa mig. gött! Idag har jag gjort massa i photoshop. Hade tid över så tänkte
att jag skulle bli bättre i det. :) Sen har jag sökt sommarkurser som jag tänkt läsa. På distans så jag hinner jobba också. Har varit med på ett möte på praktiken och så har jag gjort prsentation av bolt.

Skön vinst igår för djurgården. :)

CS4



Hehe, kör lite photoshop-övningar. Kul ju.

Ps


Photoshop


Dear John



Blev sent igår. La mig och kollade på denna filmen och den var ju asbra så var tvungen att se hela. =p Men riktigt värd film. Den är med hon dottern i Mamma Mia och Channing Tatum.

Sitter och chillar och kom precis till praktiken. Ska börja jobba lite nu. Efter praktiken blir det nog gym och sen kanske akademien. Kanske ligger hemma i soffan och tittar istället. På hockeyn.


Mitt rum

Har städat också! Dammat, dammsugit och moppat! Nöjd kille!

Floorball

Precis hemkommen från Innebandyn. Gick bra och det var kul. Yesyes. Precis ätit en kesella och ska nu duscha och sedan lägga mig och se på film. Blir någon ny med Channing Tatum. Han är cool!
Imorgon blir det praktik, kanske lite träning och sen hockey på akademien. Kommer bli sweet! Längtar till fredag. Då ska jag unna mig mera pizza eller kebab från nya pizzerian på Juneporten, TIME OUT.! Apgoda pizzor. Dem måste ni pröva. Tror nog de kan vara godast i Jönköping. ;P




Gå in på Sveriges Jerusalem och tävla om biljetter till Popadelica. Fick ställa upp som exempel. Men du ska skicka in bild på hur glad du skulle bli om du vann biljetterna. :)

Hockey

Igår var jag på hockey på Akademien och det var skitskoj. Man blir ju mycket mer taggad när det är massa folk runt omkring en som håller på motståndarna. Eller jag är ju färjestad-fan, men nu i finalen känns DIF närmare än HV. :P

Idag har varit en bra dag. Har skissat hemsida, fotat och photoshopat lite och jobbat i flash. Rätt skönt faktiskt.

Sen denna som visas på HV:s hemmamatcher när det blir boxplay eller powerplay till hemmalaget har jag varit med litegrann och gjort. Eller jag har letat fram ljudeffekterna bara. Men lite kul ändå :)

Pdb powerplay from Bolt on Vimeo.


Måndag

 

 

Idag på praktiken har jag skissat klart Tobbes hemsida, fotat och redigerat foton och börjat skissa på en ny hemsidedesign/blogg till en skola. Var och käkade lunch på Anna-Gretas också. Pannbiffar med potatis, lingon och sås och förrätt fick man med. Grymt gott. Har varit ute och traskat vätterstranden med Emmie och ska snart ner till Akademien för att kolla på hockey. Hoppas DIF vinner så man kan retas lite med HV-folket. :)

Imorgon blir det praktik och innebandy. Ska klippa mig på torsdag. :) tjo


(-_-)


Kick-Ass

Haha, sjukt rolig film! Lätt sevärd. Jag skrattade jättemycket.
Blev att vi gick till Dawid och Josefine efter bion vid 20 och drack vin, spelade spel och tittade på så ska det låta. Riktigt bra dag. Först var det praktik till 3, sedan Waynes Coffee i solen med Dawid och Emmie. Sen after work på centrum med Dawid, josefine och Emmie och sen bio. Skit sweet. :)

Idag ska jag, moe, dawid, bettan och gävle lana. Kommer bli skit kul ju :D Nördvarning. Har inte lanat sen typ högstadiet och ännu mindre spelat något spel. Blir nog CS, starcraft, red alert 2 osv. Hehe. Jag kommer uppdatera med hur det går, men ni kan ju förvänta er att jag vinner såklart. :D Eller itne.



Gick upp 07:15 imorse. Har varit på DHL och tagit truckkort. Kanske inte kommer behövas så jättemycket i framtiden, men det var gratis och det kan ju vara bra att ha ändå. Sen schysst att ha om man ska extrajobba och sådär. Gick smort och tog inte så lång tid. Föreläsaren var as skön. En äldre man från Norrköping och han pratade grov östgötska. :)


Fredag

Sitter och kollar ut i solen. Vill sluta nu. Ska dra till Wynes och fika och sen afterwork och sen bio. Blir Kick-Ass. :D Den verkar skitrolig. Hoppas på det med, för jag orkar inte en dålig film!

Imorgon ska jag på truckutbildning och sen så ska jag och bettan, moe, gävle, dawid och zimon lana haha:D ska bli kul.


Bidrag

Hehe, vad hemsk rubriken låter, men fick bostadsbidrag idag. Woop. Tog jäkligt lång tid tycker jag. Varje gång man byter bostad måste man ansöka om nytt bostadsbidrag och det tog typ 2 månader för mig så imorgon har jag 1400kr på kontot. Sweet. Dock så åker de över till sparkontot direkt för jag har gett mig själv bostadsbidrag sålänge.

Idag började jag designa en ny hemsida åt min handledare. Ska bara designa denna gången och gör allt i Photoshop, men funderar på att arbeta i InDesign istället. Det är ju trots allt ett layout-program.


(Haha, sitter på toaletten och skriver :D )

Kolla in denna sjuka artikel!

""Han fick inte spela dataspel – då gav han sig på sin sovande pappa med en slägga.

En 14-årig pojke i Ryssland har misshandlat sin far till döds med en slägga. Han slog sin far i huvudet med släggan när han inte fick spela mer dataspel, skriver News.com.au.

Det hela inträffade i staden Tuapse nära Svarta havet, och pappan dog omedelbart då han träffades av släggan i huvudet.

Enligt uppgift från polisen hade föräldrarna tagit 14-åringens tangentbord ifrån honom då han spelat i över en vecka. Efter mordet gav dock mamman sonen sitt tangentbord tillbaka, i rädsla för att bli attackerad.

Sonen fortsatta då att spela i flera timmar innan han så småningom somnade. Först då vågade mamman kontakta sina släktingar, som i sin tur kontaktade polisen.

Pojken är för ung för att åtalas i Ryssland.""



Helt sjukt ju. Snacka om att det finns inbitna gamers/nördar i världen. Själv ska jag lana på lördag haha, med Dawid, Moe, Bettan, Gävle och kanske Zimon. CS står på schemat och jag har aldrig spelat det. Eller jo någon gång i högstadiet litegrann med en kompis, Marcus Cederqvist, mot botar. :D


Nu blir det mat! Lagade enchiladas igår. Sjuuuuuuuuukt gott är det!


En till kul artikel!
"Hon ramlade av sin Wii-bräda – och blev beroende av sex. Nu måste hon ha sex 10 gånger om dagen.

En brittisk kvinna påstår att hon drabbats av sexberoende efter att ha ramlat av sin Wii-bräda. Nu blir hon upphetsad så fort telefonen ringer, skriver The Daily Star
– Det börjar som en stickning nedifrån och börjar sedan bölja genom hela kroppen. Ibland byggs de upp till en skälvande orgasm, säger kvinnan.

Av en läkare har hon fått diagnosen persistent genital arousal disorder, PGAS, eller persistent sexual arousal syndrome, PSAS, som innebär att man blir upphetsad konstant och spontant. Själv hävdar kvinnan att hon blir upphetsad av minsta vibration, som när mobiltelefonen ringer eller när hon använder sin matberedare.

Det som utlöste effekten kan enligt läkaren vara att en nerv skadats när kvinnan ramlade från sin Wii-bräda.
– Utan botemedel måste jag kontrollera mig själv genom att andas tungt. Förhoppningsvis hittar jag en dag en riktig hingst som kan tillfredsställa mig, säger kvinnan till The Daily Star."

Rumba

Ännu en dag på praktiken och jag är klar med bloggen/portfolion. Ska börja designa en hemsida idag i photoshop. SKa bli kul. Ikväll blir det nog innebandy, om det blir något på grund av hv71-djurgården matchen.


Disco

Ikväll är det Discosittning på Akademien och Emmie ska dit och det är hennes hilife som håller i sittningen. Jag funderar på att gå ner till Akademien senare när den öppnar vid 9 bara för att få se hur dem ser ut. :) Äter lite nu. Fläskfile med cafe de paris-sås och sallad, ska träna efter det. Blir rygg, axlar, mage och ben.


Innebandy

Emmies mat var god! Efter praktiken blev det jag och Dawid som gick och drack en kaffe. Det är gött att sitta ute på Waynes, men var lite kallt. Skulle behöva bli lite varmare alltså. Riktigt schysst då.

När jag kom hem käkade jag tacos, igen! Har ju köpt 2.5kg köttfärs typ. Måste äta upp :) Ska göra enchiladas sen innan innebandyn. Ska spela innebandy idag vid halv 9-10.

Hoppas få svar om jag får jobb imorgon också och svar från det andra stället när jag ska på intervju. Vore schysst att få något här i Jönköping. Annars blir det fläskfabrik. :) Inte fy skam det heller.

I helgen ska jag, moe, bettan, dawid och gävle lana. haha :D Blir nog typ CS, som jag typ aldrig spelat. Men vad gör man inte. =) Ska på truckkortsutbildning också på dagen. Det kan ju vara bra att ha, speciellt då jag extrajobbar lite på DHL och man ibland måste köra truck liksom.


Lite bilder från helgen och nu ska det städas! På riktigt!



Lunch

Sitter på praktiken. Har lunch. Gött. Är skithungrig. Ska gå och äta hos Emmie. Spaghetti och köttförsås. :)




Ska dra till Waynes efter praktiken med Moe och köpa en kaffe och mysa i solen! Sen ikväll blir det innebandy.

Grym kavaj!!!


Måndag

Måndagkväll. Har praktiserat, promenerat och gymmat. nu blir det film med Emmie.

mitt nya linne

Vår

Det måste väl ändå vara ett vårtecken. Vaknar klockan 0700 med solen i ansiktet. Härligt. Cyklar till praktiken och det är massor sopbilar ute och sopar upp allt grus på gatorna. Riktigt gött ju. Om det bara kunde bli en aningen varmare så skulle det vara ruskigt gött.



Fikade med Dawid på Waynes Coffee igår. Vi satt där med varsin React-tidning och läste och snackade i solen. Det var ju hur skönt som helst. Köpte en Caffe Mocha också och den var ju jättegod! Me like! Sedan blev det Alice i Underlandet 3D med Emmie och filmen var väl snygg, men ganska seg tyckte jag. Riktigt sugen på att se Clash of The Titans dock. Den tror jag kommer bli jäkligt cool i 3D med alla fighter, krig och gudar osv. Blir kanske att se till helgen.



Annars bestämde vi att vi ska ha drinkkväll i korridoren snart. Ska bli kul. Jag ska göra en affisch idag på prkatiken. tjop< br/>

Frisyr

Vill klippa mig, men vet inte hur.!!! Vill klippa mig idag.





Igår var det fest och vi var hos Dawid. Slurpade i oss 8 vinflaskor tror jag. Dock var vi 4 som delade då. :) Jag och Emmie gick inte ut, vet inte varför, utan vi gick hem när förfesten var över.

Idag har jag varit på friskis & svettis med Spring och snart ska jag städa och sen kanske dra till A6 och klippa mig.

Hej

Sitter med blekning i håret och en hetta på huvudet. Nu ska jag inte bli helt knallblond/gul i hela håret iaf. Så blir nog bra blond iaf. :) Var ute och morgonpromenerade med Charlotte vid 9 och sen ägg och bacon till frukost. Ska städa rummet när blekningen är klar och sen bara chilla. Ikväll ska jag och emmie till dawid och josefine. Ska bli mysigt och kul!



hehe! snyggt va?

America



Kan förresten tipsa om en ny serie som startat! "How to make it in America" är en skitbra serie som hittils gått 8 avsnitt. Går på lördagar eller söndag tror jag i USA. Grymt tips =)

AfterWork

Idag har varit en bra dag. Först praktik till halv 3, då arbetsintervju igen. Senare hem och afterwork på centrum! Promenad med Charlotte och sedan 900ml Tripletto glass med massas serier jag inte hunnit se i veckan. Fett nice. =) Imorgon blir det städa rummet och sen invänta kvällen då vi ska till Dawid och dricka vin, sen blir det nog utgång. wowo. Sjukt skönt med helg nu när man praktiserar. göttgöttgött!

Nu blir det 90210.



Någon som behöver ett par oanvända jeans storlek 29" riktigt slim fit och unisex? De var visst för små för mig =/ 200kr.




Praktik

Hej,

Sitter på praktiken och försöker lära mig wordpress och bygga min egna blogg/portfolio/hemsida ish ish. Rätt kul och intressant. Men jag är väl mer lagd åt designhållet än programmeringshållet, men rätt schysst att få en egen ordentlig portfolio iaf. Nu är det snart lunch också. Göttgött med lite fläskfile och grönpepparsås :)

Igår blev det visst fest. Var inte menat egentligen, men jag hade mer vin kvar i min låda än vad jag trodde så blev lite gladare i hatten än vad jag tänkt mig. Var iaf jäkligt kul. Dansade massor och jag är ju så jäkla kung på att dansa!!!! Eller inte, men det är skoj även om man blir skrattad åt ibland! :) Kom iaf hem relativt tidigt och började inte förrän klockan 0900 idag.




Idag fyller min mamma år! Grattis till henne på hennes 52-års dag!





Ikväll blir det nog innebandy. Måste ha en klubba dock!

Snygg?

Tycker min första retuschering blev ganska bra?

Före                                                                    Efter

Ystad!


Blond

Färgade håret igår. Det bruna hade gått ur så mycket. Blev blonda slingor, men ska bleka igen snart så det blir blont och inte orange. Har en liten orange ton nu och det gillar jag inte! Dock tycker jag att jag passar bättre i brunt, men det gör inte Emmie och hon fick bestämma denna gången. :)



Annars har jag varit på praktiken hela dagen idag. Är så jäkla snorig så det har varit jobbigt att pendla mellan datorn och toan hela dagen. Men skam den som är hemma och bölar! Det är ju trots allt skönt att praktisera. Håller på med en flash-sak fortfarande, men blir nog klar imorgon.

Ikväll blir det bara att slappa. Ska kanske dra och spela innebandy, men ve tinte om det är värt. Blir säkert bara sjukare, men det är ju attans skoj ju! Emmie bor ju här också just nu för hon har ingen lägenhet. Tar visst lite oväntad tid med den nya så vet inte när hon får flytta in i den. menmen, alltid skönt med lite sällskap ;P

Åt förresten fläskfilé med GrönPepparSås och italiensk mixsallad till middag. mumsmumsmums!





Jönköping

Hem till Jönköping igen.


apoij33



ganska likt ju?

Kycklingfilé

Det är jäkligt gött. Jag har blivit förkyld. Min näsa snorar. Inte okej, men det går nog över snart.!
Igår var jag i Linköping och vi gick till Platå där det var helt knökat med folk. Gick åt lite mycket pengar känner jag, men det var skoj iaf. Det hela började hos Gabriel, Emmies barndomsvän, där vi shottade och snackade och drack och hade allmänt trevligt. Eller egentligen började kvällen hos Roger och Ing-Britt dit vi var och åt påskmiddag först. Sjuuuukt gott, men man äter kanske lite för mycket ju. Blir helt proppmätt.

På dagen var jag inne och fikade lite med Emmie, gabbe, mika och johanna. Sen gick vi lite på stan osv. Var kul och jag hittade ett armband på Monki. Typ ett svart skärp fast som man har runt handleden. SNyggt!





Lite bilder från kvällen:



Nu blir det snart mat. Grilla för första gången i år :D Sen ska kvällen spenderas hemma hos bror med onyttigheter, tvspel och film!




Utgång kanske?


Sjukt kul!


Motala

Hemma i Motala nu. Kom hit runt halv 4. Skönt att vara hemma i några dagar ju! Ska äta med familjen och sen kanske dra till brorsan ikväll.
Igår var vi ute. Först gick vi till Huset där det typ var 40pers :D haha, sen vidare till Karlsson, men där var det för mycket kö. Det slutade tillslut på Olearys och imorse var jag pigg. Lagade GI-pannkakor till frukost. Gott!!

Klickade hem detta igår för 40kr. Något Monki-nitarmband


Feäst

Ses i dimman. Jocke och sedan ut till Huset eller Big Bongo. tjo


Aprilskämt

Älskar en av kommenterarna till denna artikel.
"Aprilskämt och politik, vad är skillnaden?". :D

Här är artikeln!


Påsklov

Hej,

Nu har jag påsklov. Slutade 12.15 och gick med Emmie till hennes buss. Nu har jag ätit och ska dra mig ner på stan, men alla är i skolan eller fortfarande på praktik och vill inte gå själv.!

Fick påskpresent idag när jag kom till praktiken. Riktigt snälla ju. Det var i vätskeform och ikväll ska jag ut med Moe och några till. Skojskoj. Huset ska vi gå till. Jag har fått mina saker jag beställt också och ska gå och hämta de. Göttgött ju =)

Idag har jag fotat hallonlakritsskallen, klicka här, för deras facebook fansite. Sen har jag suttit i flash och jobbat. Blir bra tycker jag och det är kul.!!!!


Efter:





Före:

RSS 2.0