Nyårsafton

Hej,

Har precis kollat när mamma blåst ballonger. Det är fan svårt att blåsa upp dem. Får ta i för kung och fosterland ju. =P Sitter i vårat kök med Emmie och lyssnar på musik och har precis ätit frukost. Var ute och gick i varamon innan i kylan och det var ju faktiskt skönt, men det bet lite i ansiktet.

Idag kommer det några kompisar till mor och far hit och jag och Emmie ska göra välkomstdrinkar till dem och sen äta lite mat för att sedan dra vidare på fest. Vi har en låda vin att dela på så det kommer bli nice. :) Igår chillade vi på kvällen och åt lite godis och tittade på film.

Fick en lite försen julklapp av min bror. Han fick ett par jeans av mig så jag fick välja något av honom. Denna blev resultatet. www.smalslips.se. Snyggt med vit klocka tycker jag. Vad tycker du?




kväll

Sitter i fåtölj i källaren och har precis tittat på halva "The Box". Nu ska vi gå och lägga oss och sova för vi är trötta! Smart va? :)

Har vaknat hos Emmie idag och slöat i soffan med täcket halva dagen. As skönt. Sen har vi gått på stan i Linköping ett tag och köpt ett linne åt Emmi som hon ska ha imorgon på nyårsafton med sin kavaj. Vi har också bytt ett par skor åt henne och köpt dricka till imorgon. Men sjuuuukt vad kallt det är! Vi stod i Motala och väntade på bussen hem till mig efter att vi kommit från Linköping. Men bussen åkte bara förbi oss så vi fick stå en halvtimme till. Suck! Fast stod ju inne i Baltzarhuset iof så var ju itne så farligt. :)

Far lagade god mat också. Någon kycklinggryta och till det åt vi blomkål. Apgott!! Nu blir det sova. =)

Några julklappar!


onsdag

Sitter i soffa hos Emmie och vi ska snart ner på stan och sen hem till Motala. Ska träna sen också tänkte jag.

Igår så var vi på stan och åt Thaimat som var apgod!! Sen tog vi en kaffe och satt och snacka lite på Waynes Coffee. Trevlig dag med mys på kvällen. Och vad kallt det blev på kvällen. Hade inga kläder med mig så när vi skulle gå till affären blev det i skinnjacka i -9 och det var rätt kallt!

linköping

Hej hopp,

Idag var jag uppe med tuppen. Skulle ha dragit och tränat men orkade inte så fick bli lite god frukost istället. Ska till Linköping och umgås med Emmie och sen möta Moe på busshållsplatsen för han har hämtat min post och ett paket från Jönköping. Vi ska även äta på Thai Coconut eller någonting sånt och det ska tydligen vara en thairestaurant utöver det vanliga.

Igår chillade jag hela kvällen och tittade på film. Astrött igår, men vet inte direkt varför. Fast skönt att bara slöa ju. Snart är det ju nyår också och det ska bli kul. Få se vad som bjuds på.

Väska som jag fick av Emmie i julklapp. Från carlings och den är riktigt stor och snygg tycker jag!!



hmm hittade en cool bild på datorn.


woop


Måndag

Ny vecka, nya tag. Idag har jag tränat och sen bara chillat typ. Sökt typ 13 praktikplatser i Jönköping, Linköping och Stockholm samt fixat så att Moe får med sig min post till Lkpg imorgon.

Hade intrstruktör imorse på träningen också. Hon visade mig Nautilus-metoden ;) Vi får väl se om jag kör det men iaf kul att få någon annans perspektiv på träning.

I lördags var vi på annadagsbalen i Motala på Harrys och på dagen var jag Emmie i Linköping på mellandagsrean. Jag hittade en svart halsduk på H&M och en snygg tröja på Monki som var stickad och riven typ. Kan visa senare. Hon hittade ju massor saker och det är ju kul!!

Har fotat lite också och det är ju rätt svårt att få snygga bilder. Men försöker iaf lära mig. Ska åka och köpa ett stativ också tror jag så jag kan använda lite längre slutartider. Hm, åker nog nu. tjo!


Tjo

Hej hopp,
Har inte haft tid att skriva på ett tag och har inte det nu heller. Menh ar iaf haft en jättebra jul och fått massa nya paket. Bl.a. en kamera :) så här kommer lite bilder och jag uppdaterar med mer senare! God jul och gott nytt år!


Tisdag

Sjukt trög morgon idag. Var så himla trött, men pallrade mig upp runt tio i alla fall. Åt lite frukost och stack iväg och hämtade bror. Har kollat in hans nya lägenhet och den var ju fin. Utifrån. Han har inte fått nyckeln än. Sen åkte vi till ICA maxi och hämtade mina paket som har kommit. Sweet ju med lite juklappar innan julafton. Fast fick tulla på sakerna den här gången. Inte hänt förut så det var lite surt. menmen, Helnöjd med sakerna iaf. Fick en mössa, 1 par skinnhandskar, 1 par skinnhandskar med avklippta fingrar, ett par skor, 1 tröja, 1 skjorta, 1 väst och en skinnjacka. :) Och det passade alltihop så det var ju bra.

Nu blir det jobba lite.


kväll

Tränade på Nautilus med Brage förut. Han hade en "månad gratis"kort som jag fick. Ska träna lite där nu över lovet. Ska ha instruktör nästa måndag med och få lite tips och tricks :D

annars har dagen varit lugn. Hämtade mor vid 4 och sen dess har jag inte gjort någonting förutom att tränat. Ska upp tidigt imorgon och göra klart portfolion och sen ska jag söka praktikplats. Hoppas på att hitta något kul. Jo, köpte 10 julklappar till mor och far idag. ;P Det låter kanske mycket men det är det inte om man vet vad det är. Nu blir det säng.

och emmie är den bästa

måndag

Sitter i köket hos Emmie i Linköping med en stor boxer och en liten jack russel. Har varit ute och gått med dem i skogen och sen precis ätit frukost. Varm Oboy med marmeladmackor är ju toppen. =)

Igår var vi och såg Avatar och den var ju faktiskt riktigt bra. Otroligt snyggt gjord och hade bra handling och budskap. USA bara röjer utan att bry sig typ. Mindre roligt var ju alla idioter i salongen som höll på och skrek och pratade titt som tätt. Man blir ju så irriterad. Men Emmie vägde upp det med som det fina sällskapet hon var och är. :)

Ska klä på oss nu och åka ner på stan. Jag ska byta en tshirt jag köpte i lördags för tycker den var lite stor och hon ska köpa julklappar till sin mamma och hennes man. Mys. Sen ska jag söka lite praktikplatser och göra klart min portfolio så jag kan skicka den. Hämta mor på sitt jobb också vid 4 så har att göra hela dagen. Ikväll är jag sugen på att träna men har ju inget kort någonstans så får se hur jag gör.


cheap monday

Klippte upp och sydde om halsen på en av mina cheap monday-tröjor. Blev rätt bra eller? =)


Fredag, lördag och söndag

Fredag:



Lördag:
Min mor


Söndag:

Söndag

Här hemma lagas det köttbullar till julafton. Mammas köttbullar är ju faktiskt godast. Alltså alla mammors köttbullar. :) Brorsan är här också. Killen fick en spricka i handleden på matchen igår. Klantarsle! ;P

Vad och åt middag med Emmie på Bella-Notte igår och det var sjukt gott. Fläskfilé inlindad i bacon med bakad potatis och hon tog Lamm med risotto, sen delade vi på en flaska rödvin och det var faktiskt jättegott. Jag gillar ju inte rödvin egentligen, men detta gick ner som bara den. :) Kom därifrån runt halv 11 och det mös vi lite hemma.

Idag har vi promenerat på morgonen. Och sen skjutsade jag Emmie till busstationen. Nu ska jag ta tag i dagen och jobba lite med min portfolio. Kanske sy lite sen också och ikväll ska vi gå på Avatar. Verkar onekligen vara en grym film!!


Lördag

Frukost är gott efter en morgonpromenad i -14 med far. Vi gick förbi och kollade på tomten där nya huset ska byggas. Ifall jag inte nämnt det så ska mamma och pappa bygga ett nytt hus med start i mars. Så familjen flyttar någon kilometer eller 2. Riktigt fint hus faktiskt efter vad jag sett på ritningarna så ska bli kul och området är helt nytt typ. Bara 2 grannar hittils och de har inte börjat bygga heller. Men finns runt 150 tomter i området tror jag.

Ska iväg till Linköping med Andreas och Kim nu om någon kvart eller så och sen så ska jag till Mjölby med mamma och Emmie och titta på brorsan när han spelar hockeymatch i division 4. :D hehe, ska bli kul. Ikväll ska jag och Emmie ut och käka någonstans. Om det blir i Linköping eller Motala vet jag inte, men mysigt kommer det bli :)

Just ja, en kamera kommer också inhandlas nu innan jul också. Hittat exakt vilken och till bra pris tror jag. sen blir det kanske ett 55-250 objektiv också. Mia, en kompis till familjen är fotograf på corren så jag skulle få ta några lektioner med henne också för att lära mig lite mer. Kommer bli skoj. :)

234hy2h2h

Precis varit och hämtat mor och sen varit på systemet och köpt glögg och vin. Ska snart åka och hämta Roger och Ing-Britt och sen blir det matlagning för familjen och de två. =) Hoppas det ska smaka.




1987-02-09

Alltså kaffe och clementiner är ju hur gott som helst. Sitter och sörplar och stoppar i mig hela tiden. :)
Ska iväg till Marcus nu och sen runt lite i stan. tjo


iskallt

Ujujuj, vad kallt det är ute. Var precis och gick en morgonpromenad i snöiga och kalla Motala. Ruskigt vackert är det med soluppgången och snön. Hoppas det kommer mer snö och att den håller i sig ett tag. Bet allt lite i kinderna också. :) -8 är det typ.

Precis ätit frukost. 2 julvörtsmackor med julskinka, keso och senap på. mmhmmhmmmh! =) Och måste ju säga att jag har världens bästa flickvän också!


Motala

Jaha, då var man i Motala då och har precis ätit lite Julvörtsbröd :) MMh så gott. Mamma har även precis gräddat julskinkan som snart ska provsmakas och jag är hur sugen som helst!

Imorgon ska jag iväg till expert och fixa den omtalade kameran jag snackat om och sen blir det till ICA för att handla lite till kvällen för jag ska laga mat till familjen. :) Blir fläskfilé med sallad(för mina föräldrar kör GI tydligen) och lingonsås.

Lördag blir det hockeymatch med mamma och Emmie, brorsan har börjat spela hockey igen tydligen hehe så ska kolla om han är bra! Han ska spela mot mjölby där en av hans jobbkamrater spelar så det blir nog bra kamp. Sen ska vi ut och äta på kvällen jag och Emmie. Blir inget utomlands på lördag för mamma ville ha mig hemma över julen så får bli någon/några dagar efter julafton istället. woho. Om vi hittar något då såklart.

Ett par snygga stövlar!


portfolio

Sitter hos Emmie nu. Har precis tränat och varit ute och gått. Nu ska vi laga mat. Fläskfilé och potatisgratäng blir det. Gottgott. Vi ska kolla utlandsresa till lördag också. Någon billig "sista minuten" får det kanske bli. Hur skönt som helst ju. Har tvättat innan träningen också och ikväll så ska jag städa.

Ska till Moe senare också ikväll och titta på hans rum. För jag ska ju som sagt kanske flytta. :) Får 22kvm + toalett + dusch och ett hyfsat förråd. Blir as nice och det är typ 50m från där jag bor nu, så det blir inte så långt att flytta.

Jag har börjat med en portfolio till mig själv om mig själv. Egentligen är det meningen att det ska vara ett projekt nästa termin men hade lite tid idag då jag inte hade något att göra så började skissa lite. Det är tänkt att jag ska använda den för att visa arbeten osv jag gjort. Gjorde detta. Vad tycks?? Ge gärna kritik.

Portfolio/CV/Hemsida

Onsdag

Alla tentor avklarade. Alla inlämningar inlämnade. Inget skolarbete what so ever bakom mig. Nästa termin börjar som en ny dag utan några lösa tyglar. :) Känns riktigt bra och det lönar sig ju att plugga. 25/27 säger jag bara. ;P

Nu blir det chilla vid tv:n lite medans jag tvättar och i eftermiddag så ska jag städa. Ikväll så krävs ju nästan lite firande så får se vad som händer. Imorgon åker jag till Motala och det blir nice. Kanske blir en Canon EOS 450D istället förresten. :) Hoppas på det. Far verkade snäll igår! Han kanske kan ge mig lite bidrag om jag är snäll över julen. :)

#000000

Nu är jag faktiskt helt slut i kroppen efter en timmes promenad med Emmie i snöovädret. Riktigt skön känsla. Nu ska jag bara duscha och sen cykla till henne och äta morötter, dip och läsa lite mer grafisk design teori? Imorgon ska Dawid och jag kanske dra ut och fota lite på snön om det är fint väder och sen ska jag tvätta lite kläder och städa hela min lägenhet så jag slipper komma hem till en stökig och skitig lägenhet i januari sen. Just ja, ska kanske flytta också till ett rum bredvid Moe. Där får jag samma storlek 22kvm, fast med toalett och dusch också. Det är ju faktiskt sweet. Och ett förråd med för samma summa som nu. Nice!!

Skepp o hoj!

Tisdag

Woho, tentan idag gick skit bra och om jag har tur har jag lyckats ordbajsa/skrapa ihop en 4:a på 3D-grafiken till och med. Fast det har ju inte så stor betydelse då jag inte bryr mig särskilt mycket om det ämnet. Huvudsaken är att den blir godkänd. Tränade med Bettan vid 10 efter det. Vi spelade rätt mycket pingis och jag säger bara 21-9! ;P

Har slappat hela dagen och ätit blodpudding, bacon och ägg med jordgubbssylt till lunch! Världens mumma vill jag lova. Nu ska jag plugga lite till imorgon och sen ska jag umgås med Emmie och äta morötter med dip. Eller något annat gott man kan dippa. Fast kan inte komma på något annat. Förutom chips och det gillar inte hon för det sätter sig i tänderna. Så vi får se.

Kollat ännu mer på kamera idag och är riktigt sugen. Väntar nog till julrean med att köpa en. Skulle kanske få låna Saras över jullovet så jag kan testa lite innan och så. Men det blir nog bra. tjo!


munksjön

Alltså det här pluggandet till tentor i ämnen som man varken tycker om eller har lärt sig något i. Det känns ju sådär alltså. Så är det med 3D-grafiken! Marknadsföringen dock var ju helt okej då den kursen var väldigt givande.

Gick runt munksjön nyss med Emmie. Typ 8:e dagen i rad tror jag närmare bestämt. Jäkligt skönt att komma ut efter en hel dags innesittande. Och det är ju lite kallt också, det är bara skönt. Tränade innan det med Betsy. Körde lite bröst och triceps. Kommit in i det lite nu igen. Jag kör ju ganska lamt typ 15-20 reps varje set. Men det är skönare till mma träningen tror jag. Eller? Någon som har koll? =)

Köpte för övrigt en triss-lott häromdagen och jag vann 50kr! Tjoho! Men på de två nya lotterna var det ju nit på båda så det var ju inte lika kul då. Beställde lite saker förra veckan också och hoppas de kommer nu i veckan. Helst imorgon!

Imorgon är det ju också tenta i 3D-grafik och det ska nog gå bra hopppas jag. Sen blir det morgon träning med Bettan efter tentan. Sen plugga till min omtenta som är på onsdag i Grafisk Design.

Jag kollade på kamera idag. Blev sugen på en systemkamera, men jag kan ju inget om sådana så frågade Dawid. Tänkte mig en Canon EOS 1000D. En av de billigare men jag är ju ingen proffsfotograf så det känns som det kvittar lite??? En sån här är det iaf.


Måndag

Vaknade imorse med en sur Emmie som var stressad för att ingen av oss hört hennes alarm. Sen glömde vi hennes makaroner på spisen så de var hon tvungen att koka om så blev lite stressigt för henne. Men sånt som händer.

Jag har sen jag kommit hem suttit med flash och skissat lite idéer till en portfolio där jag kan lägga in mina skolarbeten till sen när jag ska söka jobb/praktik/sommarjobb osv. Ska även göra det som ett utvecklingsprojekt till nästa termin. Blir skoj.

Nu sitter jag i köket med Javve och Mattias och kollar lite tv och chillar. Ska egentligen plugga 3D-grafik, men jag måste hitta motivationen  och orken först. Ska väl sätta igång om några minuter. :)

På lördag blir det nog utgång i Linköping. Ska bli kul. Skönt att slippa tänka på projekt, tentor och skolarbete över lag. Fast måste ju söka praktikplats också så det ska jag ju sysselsätta mig med iof, men det är inte lika stressande tror jag inte.


Snygg tröja eller inte?


Söndag

Sitter och myser i soffan. Ska snart gå till skolan och plugga det sista inför tentan som ska skrivas klockan 16. Det kommer gå bra känner jag!

Igår var jag och Emmie som sagt ute och käkade lite. Satt på Liban Deli till typ 20 i 10 fast de stängde tydligen klockan 9 så det var ju snällt att låta oss sitta kvar. Sedan gick vi vidare till café adelante och satt där i några timmar. Mysig kväll som slutade i soffan med en film och lite godis. Eller ja, jag råkade ju inhandla 8,7hg godis. Träffade Lollo och hennes kompis på hemköp så tänkte väl inte på hur mycket jag plockade. Tur att det kostar 4,95hg på hemköp på helgerna. :)


plugg

hoho, nu har jag suttit hela dagen i ett grupprum och läst, skrivit och sammanställt inför marknadsföringen. Rätt trött i huvudet nu. Snart blir det en promenix med Emmie och sen ikväll ska vi mysa, titta film och äta på Liban Deli.

Jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp också. En trimmer så jag kan raka mig! och sett fodral till datorn så det skyddar lite när man har den i väskan. Annars har jag ingen aning och det får väl helt enkelt bli pengar som jag kan konsumera själv :)

På torsdag kommer även mamma hit och hämtar mig så jag får med mig lite mer saker hem till Motala över lovet. 1 månads jullov är inte dumt och det är ju en stund så ganska skönt att ha med sig en del saker hem ju! Hon har tagit ledigt hela dagen så vi ska gå på stan och A6 och kolla lite. Blir skoj. Sen får jag köra hem. Inte kört bil på flera månader men det går ju såklart bra. En gång en über chaufför alltid en über chaufför!! :)

Jag är sugen på lite smycken. Men har inte råd med något dock innan jul nu. Eller jag vill inte slösa något ifall det behövs under lovet ju. Men hittade lite på chicy.se som var snyggt.



Lördag

Sitter i skolan med Dawid. Här kommer lite bilder från igår som Emmie tog.








Ikväll blir det Liban Deli. Gott!!!

Idol

Ja, Erik vann ju Idol. Det var väl rättvist? Båda var ju bra och det kvittar ju nästan vem som vann eftersom det förmodligen kommer gå bra för dem båda. Något som var bra tycker jag var ju ändå att båda är rockigare killar så ingen av dem hade direkt fördel. Det var nice.

Kvällen tillbringades först med Emmie. Vi lagade tacos och åt oss mätta på den goda maten :) Sen bar det av till Annika (200m max) och där har vi varit ikväll med en massa ljusettor. Tittat på Idol och spelat "Hur fan visste du det?". Men nu är jag hemma hos Emmie själv för jag måste lägga mig och upp för att tentaplugga imorgon ju. Hon stannade kvar därborta och drack ltie mer vin. hehe.

Tjop

Tentaplugg

Sitter i skolan och pluggar, dricker kaffe och äter clementin! Klarade ju inte pingpong-tentan igår men det är omtenta redan på onsdag så det är ju lugnt. Men nu blir det mycket plugg så man klarar de andra 2 tentorna. Har lovat mamma att göra bra ifrån mig :D Blir marknadsföring idag, imorgon och söndag 10-16 varje dag iaf. :)

Ikväll blir det lite träning runt fem tror jag och sen ska jag till Emmie och äta tacos och mysa först. Sen ska vi till Annika där det vankas Idol. Det blir sweet.

Är sjukt sugen på jullov nu! Ska göra en ny hemsida till min pappas företag över jullovet, så det ska bli kul. Och sen bestämde jag mig igår för att göra en portfolio nästa termin i ämnet "Utvecklingsprojekt". En hel kurs ägnad åt ett projekt och om jag gör en bra utförlig portfolio med CV och allt behövligt kommer jag ju kunna använda den när jag söker jobb. Blir finfint. Får bli en flashhemsida som jag kan skicka till arbetsplatser osv. Ne nu blire plugg igen.

Vasuma

Sitter hemma och tittar på mammas pojkar nu. Precis varit och tränat ett skönt pass med Bettan.
Försökte plugga förut och det gick ganska bra, men blir mera imorgon. Nu ska jag slappa ett tag. Sen kanske plugga lite annars titta på Weeds säsong 1. Började titta på det imorse och det verkar kul :)

By the way. Någon som är sugen på ett par helt nya Vasuma handskar? 300 + frakt nya. Du får dem för 200kr frakt inklusive.


Grafisk Design

Meh, var ju nära att jag klarade tentan. Hade knappt pluggat något iof. Dåligt av mig. Första saken jag inte klarade hittils under min pluggtid på högskolan. DÅLIGT! Men förhoppningsvis så kunde man göra omtenta nästa vecka och då tänkte jag läsa till den i varje fall. Så det är inte så farligt. Nu ska jag koncentrera mig på Marknadsföringstentan iaf. Den ska jag klara! Annars jäklar :S


Tentadag

Sitter hos Emmie och har precis ätit frukost. 2 mackor med ost, Kesella och en kaffe. :) Tänkte försöka sy klart en tröja jag började på igår. Tyckte den satt för tight nertill så klippte upp den typ 10 cm på varje sida och har nu sicksackat först och sen vikt in och sytt raksöm, men har en sida kvar. Det blir nog bra =) Rätt stolt. Inte sytt mycket innan ju!!

Annars ska jag plugga lite efter det och sen skriva tenta klockan 14. Sen blir det att plugga till nästa tenta som är på söndag och är i kursen marknadsföring och säljteknik. Träning och en promenad väntar väl ikväll för att rensa tankarna från plugget med.

Tröjon jag syr på är denna:


Onsdag

Tränade med bettan och sen tog jag en timmes promenad med Emmie. Nu är jag hemma och ska äta och duscha för att sedan åka till Emmie och titta på tv, mysa, plugga och sy om 2 tröjor. :) Leopard tröjan och min hood med skelett på.

Annars väntar jag förväntansfullt på att få skriva tenta imorgon, eller klicka tenta rättare sagt. Är ju på datorn. Tror det går bra och sen att det blir en fin helg med. Ja, då jag inte ska plugga vill säga.

Har funderat i några dagar nu om praktikplats och det skulle vara gött att få en fixad så snart som möjligt. Har ju praktik den 29:e mars-21 maj, men kan ju vara bra att vara ute i god tid. Ska ta tag i det hela ordentligt efter tentorna.

Blev en skjorta inför jul och nyår. Så man kan vara lite fin. :)


LOOKbook

Sitter och försöker plugga. Men orkar inte. Är trött på skiten ju :) Sitter och skummar lite på internet samtidigt. Har ju tenta imorgon och måste läsa lite iaf. Fast förra pingpong-tentan var ju väldigt lätt och över på max 10min :D Så hoppas denna är likadan typ.

Annars så kollar jag lite på Lookbook.nu. Cool sida där man postar sin look typ. En bild på sig själv och vad man har på sig och vad det är för plagg. Man skriver en rubrik och beskriver bilden lite och sen får folk se och kan kommentera och ge den en hype osv. Kul att kolla på folk

Kolla denna killen liksom: Andre J


LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.


Och såhär ska jag också jobba sen när folk frågar mig om logotyper ;)
Rolig e-mail konversation!

Kvällspromenad

 

Tog några fler bilder ju. Fast de blev inte så bra. Var nog rätt dåligt ljus där på Dawids balkong för de blev så mörka dem flesta.

 

Precis varit ute och gått i en timme. Helt slut ju. Jag längtar till tisdag nästa vecka efter tentan! Jullov i en månad!!! woho! så jäkla gött. Och snart är det julbord och sånt shit. Det funkar för mig :)


woopiwoop

 

Sugen på ny musik. Hittar inget nytt bra. Eller jag hittar lite hela tiden men vill ha något som verkligen är skit bra =P Någon som har något tips?


Tisdag

Sitter i skolan och skriver rapporter. Vi är klara nu med 2 stycken projektrapporter. Sweet! En om ICA och en av DesignDesign. :) Nu ska vi göra en presentation på våran idé om ICA. Vi har kommit på att ICA ska starta en ny avdelning på deras Stormarknader. ICAmotion, som innebär att man ska få hjälp med motion och hälsa. Där ska de erbjuda nyttigare alternativ och så ska de ha sammarbete med olika gym och sportbutiker. Blir sweet. Sen ska vi presentera det imorgon på föreläsningen. :)

Annars var jag i skolan vid 10 och käkade lunch på Jensen idag med. Kyckling med grillade grönsaker och favoritsås. smask!

Tog lite foton också hos Dawid som ska skickas till den hemsidan jag fick kläder av. Så idag har varit en skön dag hittils och det förblir det nog också :)

Senare blir det träna först runt 6 och sen plugga massa inför torsdagens tenta. Sen ska jag och Emmie ta en promenad när hon kommer hem från skolan. tjo

Vår logga på våran påhittade reklambyrå. :)




Tisdag

Till skolan nu och rapportskriva. wuhu!

Måndag - Emmie är söt

Skolan heeela långa dagen idag. Jag och Dawid har nästan skrivit klart 2 rapporter tillsammans idag. Imorgon innan lunch hoppas vi på att bli klara och sen efter lunch ska vi göra presentationen för projektet till onsdag. Var och åt rumpstek med grillade grönsaker och bearnaise sås på Jensen till lunch. Smaskigt!! Idag hade jag gratis lunch och Dawid fick en full bricka så imorgon har han gratis lunch och jag får betala. Men vadå, 49kr för kycklingen är ju as värt. :)

Var på ICA och hämtade 1 paket efter skolan också. Javve mötte upp mig på ICA med 3 avi's i handen. Sen tränade jag med Bettan för att sedan gå ut och gå en timme med Emmie. Full dag idag och nu bara chillar jag. Behöver egentligen läsa i boken "Att lyfta ett varumärke" och det ska jag göra snart med. I alla fall en stund. Sen blir det att titta på paradise hotel. Hehe, skit underhållande att kolla på dem när de förstör för varandra ju.

I paketen idag: Grön jacka med leopard insida, Grå/röd skjorta, Höga smala kängor, ett skärp och en skinnpåse


Måndag - Skola

Sitter i skolan och skriver rapport. Är snart klar med rapporten. Eller vi har resultat kvar på ICArapporten och sen har vi lite mer kvar på den andra rapporten men det går framåt i alla fall. Jag och Dawid ska dra och käka lunch på Jensen snart med. Blir gött. :) Man får unna sig lite när man pluggar såhär.

Såhär blev annars min flashsida till skoluppgiften. Vi hade ju lite riktlinjer. Men tycker ändå den passar bra till uppgiften.

Tryck här yo!

Måndag

Ska till skolan nu och göra färdigt allt i marknadsföring och säljteknik! Blir skoj.
Igår satt jag typ 5 timmar med flash och det blev bra. Så det är inskickat och klart nu. Sen var jag på en lång promenad med Emmie, käkade godis och myste i soffan hemma.
Lite kläder från Virgin.



Fredric - Söndag

Äntligen klar med flashhemsidan. Skönt, skönt, skönt! Alla 3 delarna är klara nu. Broschyr, Annons och Hemsida.
Nu blir det att kolla på The Ultimate Finale - Finalen från The Ultimate Fighter serien. Ska bli nice. =P 4 feta matcher.

Sen promenad med Emmie och sen mys och chill hela kvällen.
Imorgon måste jag och Dawid sammanställa vårat marknadsföringsprojekt och skriva rapport. :<


Söndag

Plugg, plugg, plugg och åter plugg. Har massa att göra. Känner mig stressad. Fast det är bara bita ihop och köra! Måste göra klart flashsidan jag håller på med och sen plugga tenta. Vill se TUF-finalen också ju =P

Igår var jag hos Emmie och lagade mat (Lax, cremefraische, fetaost och kryddor-gratäng med pasta och sallad)! Sjukt gott var det =) Sen blev det kaffe och pepparkakor och klementiner. Såg på Paradise Hotel XL också. Mycket bättre att se hela veckans avsnitt på samma gång + att det är fler scener. ;P hehe.

Imorse när jag kollade mailen också fick jag ett erbjudande från Virgin. Kläder för 300 dollar gratis mot att jag fotar med deras kläder på och skickar bilderna till dem. :D Sjukt kul. Så nu har jag gjort en order och väntar som ett litet barn på julafton. woop.

Ne, nu blir det plugg.

Igår:


Lördag

Sitter och arbetar i Flash. Gör en hemsida om Antoni Gaudi, en gammal arkitekt som är död. Det är en uppgift vi har i skolan och när jag sitter här hemma och allt går bra så hänger sig programmet. WTH! Men som tur var sparade jag nästan precis innan så bara en sak som försvann. Så det var tur =)

Igår var det lite fest. Först var vi på Epidemin(där jag bor), sen blev det Nilla ett tag och sen krogen typ 22:10 för att det skulle tydligen vara jättemycket folk. 1000 jackor inhängda eller nått. Fast jag tyckte inte det var jätte mycket folk till en början men blev nog mer sen. Jag gick hem ganska tidigt halv 12 för jag var tvungen att vara i bra tillstånd idag för att plugga.

Idag har jag som sagt pluggat hela dagen och snart ska jag duscha för att åka till emmie och äta och mysa hela kvällen.

Igår:


Fredag

hoho, fick min tröja, ett par byxor och en sjal jag beställt idag. Sweet. Det passade bra. Var en leopardtröja och ett par svarta morotschinos och en svart stickad sjal.

Nu är jag även klar med 2 av 3 delar av en uppgift i Grafisk Design 2. Broschyr och Annons är klara. Sjukt skönt. :) Idag har jag varit i skolan och sen tränat med Jocke. Vi spelade lite pingis och på Sense. Kul ju. De kallar mig J-O! Nedå!

Nu ska jag gå och hämta ett brev på pressbyrån, sen handla litegranna. Sen blir det dricka några cider med Dawid + fler??? och sen krogen en stund. Fast kan inte dricka så mycket för måste plugga imorgon. Flash hemsida till ovannämnda projektet.Yeah jo tjo!


Fredag - marknadsföring

Sitter och tittar på redovisningar i Marknadsföring och Säljteknik. :)


Fredag

TGI-Friday. Dawid luktar curry.
Chillfest ikväll.

Torsdag kväll

Precis hemkommen från Anna i Emmies klass. Varit där med en massa ljusdesignare! Spelade TP vilket jag uppenbarligen suger i. Ingen allmänbildning alls ju känns det som. De drack glögg och drack lite kaffe :) Tittade på "mammas pojkar" och "Paradise Hotel" också. Som sagt trevligt.

Sweet mössa. oooh jaaaa!!! en sådan får det bli i julklapp till mig själv. Tack Fredric.! =)


Torsdag

Sitter hemma och slöar. Jag är typ sugen på något men vet inte vad. Jobbig känsla!

Var i skolan förut och fixade till morgondagens föreläsning. Tog ett tag innan vi fattade, men till sist gick det bra. Tror vi. Fast hoppade över några saker som vi inte kunde klura ut. Ska snart gå och träna och ikväll blir det bara att slappa eller umgås med Emmie och hennes kompisar till "Mammas pojkar" :D

Annars så är jag grymt sugen på de vita skorna i förra inlägget och har redan tröttnat på mina andra svarta sneakers med nitar. Jag får de liksom inte riktigt att funka :( har knappt använt de ju.

Någon som är sugen på dem kanske? Storlek 41-42



Torsdag

Yrvaken. Emmie gick nyss för hon börjar 10. Jag var hemma rätt tidigt igår så har ändå sovit bra, så kan lika gärna gå upp tidigare och få lite mer gjort idag. :)

Igår var det lite fest. Först hos Nilla och sen hade Baby Life fest på gamla hlk som vi gick till. Beer Pong var rätt kul ju, fast jag fick så jäkla ont i magen av dônk och cider. Kan inte dricka cider magen bara sväller, fast senaste gångerna jag druckit sprit så har jag bara blivit dålig istället. hmm, konstigt det där. Fast varit ganska inaktiv på festfronten under hösten så är väl därför.

Har ont i mina armar från träningen igår också. Och inatt blev det Oboy med macka innan sängdags. Sjukt gott när man är lite full!! =)

Snyggaste skorna ever!! Eller?





och cool tröja fast den kommer vara för kort tror jag.

Onsdag

Ja, blev att göra en egen blogg istället. Vi skriver ju typ ändå om samma saker så kan ju skriva på olika håll istället :)

Annars idag har jag varit i skolan sen 8. Först marknadsföring -> lite kreativt arbete över lunchen och sedan redovisning av vårat projekt vid 1. Nu snart blir det mat och sen lite gym med Bettan. Ikväll blir det (nog) fest. Vet inte riktigt. Är inte jättesugen. Antingen idag, fredag eller lördag. Någon dag blir det iaf. :)

Idag:


RSS 2.0