Big Bongo

Ikväll blir det fest. Big Bongo i Jönköping och vi ska dit.

Har varit i skolan hela dagen och jobbat med webbutveckling typ. Har gått bra och jag ligger bra till. :)

Nu har jag precis varit och tränat. Ska snart äta och sen bär det av till förfest.


Underbar kavaj!


spel =)


1


tröttkille

Varit i skolan 8-15. Sjukt trött. Nu ska jag skriva klart mitt rapportutkast till utvecklingsprojektet som ska vara klart imorgon. Ska ha handledarmöte nästa vecka och då ska han ha hunnit kolla igenom den. tjopp.


Emmie

Good Morning. Nyss mosat i mig fil och musli och 2 skivor julskinka. :) så passande såhär i februari. Och en kopp te också.!! Emmie gick nu, hon måste hem innan skolan. Jag börjar 8 och går till 5. Lång dag och den ska bli givande. Har lektion och labb i webbspelsutvecklingen. Idag ska vi lära oss mer objektorienterad programmering i flash. Ska bli intressant.

Jag ska kanske gå på Spring Inspiration 2010. Som det ser ut nu så är jag med, men man får väl se- Jag har ingen aning. =)


tjo

natt

Spartacus första avsnitt var sådär. Får se andra, kanske blir bättre. Annars får man låta den va. Fick 1,5 kg julskinka av Moe förut! mmhmmhmmhmmmh, vad det är gott :P Så nu ska jag äta julskinka i en vecka sisådär. Färdigskivad var den med!


Nytränad

Precis hemma från gymmet. Blev ben idag med. Riktigt gött. Man blir så jäkla trött av att träna ben. Nu ska rummet städas och sen ska jag äta och sen blir det Spartacus: Blood and Sand kväll med Moe. En ny cool serie som börjat och finns hittils 5 avsnitt!



För övrigt såg jag klart på "The Hills" säsong 5 igår kväll/natt. Blev lite senare sova än vad jag tänkt mig, men det är rätt bra serie ju =P hehe!! Gillar att den är mer verklig än vanliga serier. Fast de lär ju lätt ha manus and shit!



Sen idag vid 16 när jag kom hem efter 7 timmar i skolan så såg jag senaste avsnittet av "One Tree Hill" och jäklar vilket snyftavsnitt det var. Alla grät och dem slogs osv. Sorgligt hela avsnittet typ. Fast serien är ju bra, men den var mycket bättre för några år sen. Typ 3 första säsongerna är ju lätt bäst, men jag hänger kvar. Vet inte varför egentligen, men den är ju fortfarande ganska bra.


Nu ska jag städa som sagt. tjo!


Morgonmorgon

God Morgon.

Müsli med naturell yoghurt och en kopp te. Nästan varje morgon. Brödet är slut dock. gott! :)
Åter en dag av plugg. ska dit till klockan 9. Ha en bra dag!




Sommar

Vill ha sommar. Hittade sjukt snygga sandaler! =)

De är från GoJane.com




Dandydans

Precis hemkommen från Sense där jag och Zimon tränat AerobicDans på Nillas pass. Var skitkul. =P Vi var ju så duktiga tycker jag. Eller grymma ju!

Fick ett kul svar idag med på mailen. Ska bli spännande :).

Annars så har jag varit lite grinig idag. Eller har varit trött så har mest varit lite off. Men inatt ska jag sova läääääääänge så jag är pigg och glad imorgon!!! Ska till skolan till klockan 9 och sen hela dagen. Krävs energi!

Blir att äta snart och sen dra på en film. Såg att "Shutter Island" fanns att hämta. Dock Telesync, men den kanske är bra bild ändå. får hoppas :) Annars kanske man borde se den på bio.a

Snygg oversize eller lång skjorta från Cheap Monday!


Från Caliroots.com

lolala

Bild ppå lördagens outfit.


sjukt trött idag. Men jag kämpar vidare med flash!
Mina föräldrar kom inte i helgen pågrund av vädret. Får hoppas de kan komma på söndag istället :)

Skolan

Sitter i skolan och programmerar. Är sjukligt hungrig och jag längtar efter min mat! Köttfärslimpa, med morötter broccoli och sås!!!

Kolla dessa!

Skjorta 1
Skjorta 2

Lite coolt

Måndag

Idag är det måndag igen och jag ska till skolan nu. Sitta med Webbspel hela dagen. Ikväll blir det Aerobicdans med zimon och städa lägenheten.
Sverige vann ju imorse med 3-0 mot Finland. bra match och sverige var ju mycket bättre hela matchen. :)

slappsöndag

Vaknade med Emmie imorse och låg framför tvn till typ 2. :) Sen har jag spelat tvspel och glott på film med Moe. Skönt att slappa hela dagen ibland ju. Håller på och lagar köttfärslimpa för jag skar mig i fingret så kunde inte rulla biffar. Men det blir nog bra ändå.!

Igår var det fest hos Dawid. Vi drack vin, kollade på melodifestivalen och spelade spel. Var riktigt trevligt. Sen när vi skulle gå ut så blev det evergreen, där jag och Emmie delade på en pizza. Sen hem och sova. Var för trött och hade inte riktigt råd att gå ut på krogen.

Ska gå till Emmie ikväll och chilla där. Imorgon är det skola igen och jag måste plugga webbspelsutveckling! Så det får det bli hela dagen imorgon. Ska kanske på dansaerobic med zimon också. =P Kul!


Lördaglördag

Precis duschat och ska fixa mig inför kvällen! Blir fest hos Dawid sen kanske utgång, fast det har jag inte råd med så det blir nog gå hem efter förfesten :D

Mor och far skulle ju kommit idag, men snöstormen satte stop för det så de ska komma imorgon istället om det går. Dock kommer jag nog vara döende i sängen då, men förhoppningsvis inte. Får ta det lite lugnare idag. Blir IKEA och sen sätta upp lite saker i lägenheten och sen äta någonstans. mys.

Idag har jag varit med Emmie hela dagen. Mötte henne vid systemet och sen gick vi hem till henne och hon bjöd mig på mat. Bearnaise-sås är ju för gott alltså! =) Sen mös vi och jag somnade. SJukt trött! Men nu är det full fart igen.

Ha på sig? Vad har du på dig?

Ses kanske ikväll! tjo


Fredag

Varit hos Emmie hela dagen och pluggat idag. Fick massa gjort! Emmie sydde in och upp Moes byxor medan han gjorde hennes Dialux-ritningar eller något sånt.

Sen har jag tränat med Zimon och spelat pingis.

Nu blire film: Legion. Den verkar sådär, men ändå rätt cool. Snabba Cash igår var ju inget att hänga i granen tycker inte jag. Visst att den började bra, men den var rätt seg efter ett tag och rätt kasst klippt. In my opinion.

Blir hockeykväll sen med Zimon och Moe. Sverige vinner såklart. Ska bli gött =P

Imorgon kommer mor och far, bror och Malin och hälsar på förmodligen om det inte är storm ute. Då kommer de på söndag, men då kommer ju jag vara bakis. Inte bra! =P

zumba

Har varit på 2 zumbapass nu =P
Först zumbadans med Zimon och det var typ bara "shake that ass" och sen var det zumbastyrka med Moe och det var mer styrka i bålen. Kul ju =P

Nu blir det dusch och sen lite käk och sen Snabba Cash med Emmie. Hörs!

matmatmat

Håller på att laga köttfärssås med morötter. Kommer bli gottgott! =) ska mig dock i pekfingret :(

dagen har spenderats i skolan med projektarbete. har gått bra och jag är på god väg. Nu blir det som sagt mat och sen zumba med moe och zimon. Ikväll blir det bio. Snabba Cash!


Hejhejhejhejhej

Ja, Sverige vann ju Ishockeyn inatt. Jag låg och kollade till första målet i andra perioden, men sen orkade jag inte mer. Emmie hade kommit och jag var sjukt trött. Vaknade imorse av att hon var vaken.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med utvecklingsprojekt idag igen. Idag blir det antingen sidan med fälgar eller galleri.

Gjorde nyss ett test när man ska skriva ord. Man får nog köra några gånger om man vill ha riktigt högt, men jag fick iaf
57 words

Speed test

 

prova du med :P


Edge of Darkness

tittar på Edge of Darkness.


badrummet

hehe kul att ta bilder i badrummet. Bra reflektion för ljuset :P


Onsdag!

Har varit i skolan idag sedan 10 och har fått ganska så mycket gjort idag. Gjorde "Tjänster"-sidan på pappas hemsida där alla priser och utbudet finns.

Kom hem för en halvtimme sen. Nu sitter jag och äter lite mat. Ikväll ska jag och Moe köra "Box" på sense. ska bli kul :P

Sen har vi hittat ett askul spel jag och Moe. Army of Two - The 40th day =P Spelade igår kväll och har spelat nu en stund. Blir hela kvällen efter boxen. Ska till kåren med en stund då, fast inte dricka något.

tjo


Tisdag

Hoppat av kursen nu. Måste be om ursäkt till min projektgrupp, men de klarar sig nog lika bra utan mig. :)

Varit ute och gott nu 1 timme med Charlotte och Anna som bor i min korridor. Riktigt skönt ute idag. Kallt, men skönt. Biter inte något i ansiktet. Bokade även biljetter till snabba cash till på torsdagkväll klockan 21. Ska bli sweet att se den. Studentbio också så blir lite billigare. ;P Någon som vet när den kommer ut på DVD?

snygg! Denna ska jag definitivt inhandla när jag får pengar!! =) Den är så sjukt snygg. Lite som en kavaj med detaljerna fast det är en satinjacka.


semla

Ska intas senare :) mmh

 

Nu blir det en promenad med Charlotte!


Tisdag - fetisdagen!

Sitter i skolan och arbetar med utvecklingsprojektet. Det ser just nu ut såhär PROJEKT
Har massa att göra just nu. Funderar på att hoppa av animationskursen för att det känns som det blir för mycket att plugga 3 kurser + att animationen känns inte som något jag vill göra ändå. Vi bara ritar och gör en film i flash liksom. Webbspelsutveckling och utvecklingsprojektet är sjukt mycket intressantare, så då får jag ju mer tid att ägna mig åt dem istället!

Sitter i ljuspraktikanters sal och utvecklingsprojekterar! =)

Idag är det ju för övrigt fetisdagen idag och jag och Emmie, kanske någon mer, ska ta en semla senare. Vet inte om det blir på ett fik eller hemma, men en semla blir det iaf. :) Fast hon har hilife-möte först och det lär väl ta lite tid.

mat

Idag var jag, Moe, Zimon och Mogge på Pernillas Zumba-pass. Det var skitkul! Jobbigt i magen och ryggen dock. Men kul att dansa. Det var zumba-styrka och på torsdagar är det zumba-dans. Lite roligare variation till vanlig träning ju, som för övrigt börjar bli rätt tråkig.



Nu blir det mat och sen lite film, sen sova. Har varit så sjukt trött idag hela dagen så ska sova ut idag.
tjo!

måndag

Sitte ri skolan och programmerar i flash. Ska göra ett Brick Breaker Game. Eller jag har bara lite finjusteringar kvar. Rätt kul ändå, men svårt och mycket man måste lära sig.

Igår blev en bra kväll. Blev bjuden på baconlindadkycklingfilé med blomkålsmos. Blomkålsmos är nog underskattat skulle jag säga. Sjukt gott var det :) Det ska jag definitivt göra i framtiden. Kanske till mina biffar jag gjorde igår.

På lördag kommer mina föräldrar och då ska vi dra en sväng på IKEA och sen ut och käka hela familjen. Ska bli kul. Blir min födelsedagspresent från dem. Ska handla lite smått och gott till lägenheten. :)

Torpa


Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans Dag idag. Skulle vilja önska alla en mycket trevlig dag och hoppas att ni får tillbringa den med nära och kära.

Håller på att städa lägenheten. Tråkigt. Och så tvättar jag det sista också som jag inte hann igår. En städad lägenhet är sjukt mycket fräschare än en stökig. :) Har ändå hållt det bra sen jag flyttade in.

Igår var jag hemma hos Emmie och vi köpte lite naturgodis och hyrde en film. Blev Coach Carter och det visade sig att jag sett den innan, men kom inte ihåg något knappt och det var skitbra. Sådär härligt klyschigt spännande. :P
Vi satte även upp Emmies gigantiska lampa och det blev bra. Nu hänger den och dinglar så fint över hennes tv-bord.

Idag har jag inte gjort något förutom att fixat i lägenheten. Eller spelade några uppdrag Halo 3 med Moe också runt lunch. Kul spel. Har aldrig lirat förut direkt, men det var bra. Jag lagade även fina Köttfärsbiffar med moroötter, röd lök, feta ost, lite fiber havregryn, ägg, salt och peppar, dragon, basilika, 1 smält buljongtärning och lite curry i. :D Blev as gött med bulgur som blandades med lite cremefraische och soya. mhmhmh. blev det. Inte mina på bilden dock.



Nu ska jag göra klart i lägenheten och plugga lite och sen ska jag iväg till Emmie och käka middag och mysa på denna alla hjärtans dag. Blir sweet.

/Fredric

Lördag

Rätt trött idag faktiskt. Jag har städat(eller ne men vill, hehe) och tvättat idag och spelat lite fifa mot Moe. Jag vann såklart haha 2-1 moe!!!!!

Igår var jag i skolan och sen blev det taco vid 4. Vi gick först till centrum där det var fullt, 8-glas var för dyrt och OLearys var också fullt. Hamnade på kåren och det var gott. :) Jag, Moe, Javier och Olov.

Senare kom Emmie hem och vi drog iväg på fest med Viccan, på någon BB-förfest och det var skit kul. Hela kvällen. Vi slutade på Big Bongo och sen i sängen.

Ikväll blir det filmkväll med naturgodis! =)


Jag vill ha en till kavaj. Kanske en lång eller en kortare Men kan inte bestämma mig =) Vad tycks om dessa?



torsdag

Idag har jag legat död hela dagen. Bakis från igår. Kuljul. Ne. Men kom iaf upp tillslut och nu sitter jag med vår animationsfilm för jag kunde inte komma imorse. :)


Cool telefon förövrigt!

10: Februari

GRATTIS grattis grattis till min far som fyller år idag.


Slappdag idag. Inväntar kvällen. För då är det fest. :) Jag och Moe ska dela på en låda vin. Ska bli gött. Babylifesittning.

Imorgon oich på fredag ska jag jobba med webbspelsutvecklingen. Väntar också på en bok till den kursen men den vill inte komma. Behöver den lite, fast den finns även som webbok. Men jobbigt att bläddra på internet mellan sidorna. :) Skönare med bok. Blir nog lite animation imorgon också.


Skönt att snart våren här. Butikerna börjar få in allt mer och mer vårkläder och det finns mycket snyggt att välja mellan. =) Vill ha pengar ju.


Födelsedag

Imorse fick jag frukost på sängen. :) Ostmackor, ägg och bacon med kaffe. Sen fick jag 5 presenter som innehöll en kastrull, en liten termos, ett par vantar, en mössa, ett snyggt dubbelvirat nitarmband och en bok som Emmie gjort själv som innehöll foton på mig och henne. Så fin är hon. Sen måste jag tacka för alla fina gratulationer också.

Idag har jag varit och träffat en reklambyrå. Gick bra och jag tror det är fixat nu. Skulle kolla lite saker till på måndag då vi skulle träffas igen. Sen har jag arbetat vidare på mitt uvecklingsprojekt, ätit pannkakor =) och tränat. Nu ska jag snart äta igen efter träningen och sen blir det korridorsstädning med alla andra som bor här, hi life-möte och sedan ut och äta med några polare. :) Finfin dag.

Kommer lite bilder på Emmies fina present sen. :)

lalola

Söt tjej!


Smile for the paparazzi

Precis kommit hem från gymmet. Var och gymmade med Moe. Blev bröst och triceps och sedan promenad på bandet 17min =p Skickade iväg 2 par skor till bror också. Glömt varje dag att skriva ut lapp från schenker, men idag kom jag ihåg. Dock fick moe skriva ut den för jag var hemma. Så det var ju snällt!

Nu är jag trött och ska laga pannkakor till imorgon och på onsdag. Sen ska jag steka några hamburgare och äta hamburgersallad :D Det är faktiskt skitgott.

Längtar lite till imorgon och onsdag. Ska på sittning på onsdag för första gången sedan insparkssittning så det ska bli skitkul. Babylifes första sittning då de ska koras till hilife som är studiesociala samfundet på Tekniska högskolan i Jönköping, a.k.a. festutskottet eller var man ska kalla det. Annordnar sittningar, caps och inspark för alla tekniker. Varit ett kul år iaf att vara hi life 2009 =)

Lite snygga saker här!! Västen är sjukt snygg tycker jag. Vill ha, men det får vänta till (låning) =p, löning alltså. Och tshirten är bara cool.



Eftermiddag

Sitter här hemma nu och arbetar med min fars hemsida. Det går framåt och jag är nöjd med det jag åstadkommit hittils. Imorgon ska jag träffa en reklambyrå också, eller rättare sagt en webbyrå. Hoppas jag får praktikplats här nu. Förra stället skulle ju inte ha någon praktikant över huvudtaget i vår för de hade anställt flera nya medarbetare och hade inte plats.

Annars gick det bra med animationsgruppen idag. Vi gjorde om lite och det som vi gjorde blev bra. Sen hade vi handledning med de 3 lärarna vi har i kursen och de tyckte om våran idé och vårat storyboard till filmen. Lite ändraingar som måste göras kanske, men i det stora hela känns det bra.

Imorgon fyller jag år också. Så det blir först träffa reklambyrå, sedan plugga utvecklingsprojekt eller webbspelsutveckling, sen städdag i korridoren, hilife möte om de nya hi lifes poster och sen ut och äta på kvällen. Blir en sweet dag tror jag. =)

Idag:

Måndagmorgon

Idag var jag och Emmie uppe med tuppen. Eller halv åtta iaf. :) Jag börjar inte förrän 10 och hon 11 så det var skönt att vara uppe tidigt och käka lite frukost och bara chilla och ta det lugnt.

Jag ska träffa min projektgrupp i animationskursen nu snart och sen klockan 13 är det föreläsning i just ämnet. Ända föreläsningen denna vecka, så det ska bli skönt. Dock har jag massa uppgifter och projekt som måste arbetas på.

Kvällsmat

Blev currykyckling med bulgur! Nu film :)


wiwiw

Ska göra egen pizza ikväll. Blir gott hoppas jag :P


Söndag

Sitter hos Emmie, har ätit frukost och slappat framför tvn. Rostade mackor är ju för gott med oboy. Bästa bakismaten :P

Igår  var det fest på Råslätt och runt halv 12 så gick bussen in mot stan, men jag och Emmie hoppade av och gick hem. På födelsedagsfesten, Emil fyllde år, var det bra och vi tittade på melodifestivalen, lyssnade på musik och snackade skit.

Nu snart ska jag hem och käka något och sen ska jag göra några skoluppgifter tror jag. Får se om jag orkar. Kanske blir på tisdag, onsdag, torsdag eller fredag istället. Har bara en föreläsning i veckan och den är imorgon. :) Skönt. >Just ja, på torsdag så blir det kanske en tripp till Stockholm med Ljusdesign och gå lite på mässa och kolla.

Bilder från igår!


Outfit


Hey ho Yo

Idag har jag vaknat med finaste och sedan myst framför tvn till 11 då jag och Moe drog ner till MMA-klubben SBJJA och rullade lite brazilian ju-jutsu. Var skoj, men usch vad jag tappat kondition. Tekniken sitter dock ganska bra. Lite ringrostig kanske. :) Kul var det iaf.

Igår var det slappkväll. Lagade matpaj som sagt och det blev sjuuuuuuukt gott. :) Nöjd kille då jag bara slängde ihop något utan att kolla recept. Okej, pajdegen var det, men resten var ihopslängt och det blev asbra. Känner att matlagningen är min sak, ;P

Nu har jag ätit och slappat framför tv:n med Moe och Charlotte och har precis duschat. Ikväll blir det fest på Råslätt hos Emil i Emmies klass. Ska iväg till Emmie först snart och sedan vidare till han med Annika, Tina och Emmie tror jag?

Senaste inköp!


Ascool. Knäpps i sidan och är hängande typ som en u-ringning med krage.






Sen lite bilder från igår. :)


Fredagkväll

Sitter hemma i allrummet med Emmie och Moe och han ska göra kladdkaka som vanligt. :P Jag och Emmie ska laga en matpaj. Eller jag ska göra åt Emmie. Pajdeg, lök, paprika och köttfärs toppat med en creme fraische och feta ost röra. :) mmh mmh mmh.


TV

Ska nu lägga mig och titta på Daybreakers tror jag. Fast kniven mot strupen och grannfejden är ju rätt skoj, Vilket blir det mån tro? =P Vad tycker du om Daybreakers?


Skjortor

Säljer lite skjortor förövrigt ifall någon är intresserad.  2 är aldrig använda och de andra 2 använda 2 gånger vardera.

Svart slimmad och vit slimmad längd 78cm




Vit slimmad lite kortare med 3 knappar i kragen





Svart/vit-rutig turtleneckskjorta med högkrage. Ganska lång typ 82-84cm Riktigt cool. :)


Torsdag

Idag har det varit en lång skoldag igen. Först var det animationsföreläsning som var okej och sen gjorde jag och min grupp en inlämningsuppgift. Den blev ganska kul :D Gjorde en animation till en låt. Mamamamamaaaaa ;P

Efter skolan blev det mat och sen träning med Moe. Körde rätt tungt idag och jag kommer vara död imorgon känner jag. Imorgon ska jag förövrigt på Webbprogrammeringsföreläsning igen. Blir sweet. Kvällen vet jag inte vad som händer på, kanske Bongo med Moe och någon polare till han. Annars slappt. Ska festa på lördag hade jag tänkt.

Tänkte också gå ner till SBJJA och rulla lite på lördag. Inte kört något sen innan jul så skulle vara gött att köra lite bjj igen. :)

Annars hitta jag denna snygga skinnjacka från jofama. Lite väl dyr 4000papp, men den är snygg =) Schysst till våren liksom.



Fick post från Jofama också i veckan. Ingen av mamma eller jag visste vad det var, men tydligen hade jag vunnit någon tävling så fick ett par snygga skinnhandskar hem från Lars Wallin. Inte pjåkigt ju. Riktigt fina var de. =) Hittar ingen bild annars skulle jag posta.

Kväll/NATT

Tjo,

Var på Akademien och åt en dubbelhamburgertallrik med sallad och vitlökssås förut. Mumma! =) Rätt kul var där 2.5 timmar och bara chillade nyktra jag och Moe. Nu är man hemma, mätt och belåten. Nu blir det lite tv-serier och sen sängen.


Onsdagkväll

Kom precis hem till min nystädade lägenhet :) Ska lite bilder och visa hur det ser ut senare, ska bara ner till kåren och äta först. Är sjukt hungrig. Jag och Moe har varit på ett möte/undersökning på Jönköpings Kommun och snackat om LED-belysningen uppe på Rosenlund och jag hade ju ingen aning om vad vi skulle snacka om så jag satt och hittade på lite =P Men  det gick bra.

Idag har jag annars haft Webbspelsutveckling från klockan 0800-1630. Helt slut är jag. Men det är kul, fast klurigt. Blev inte klar så jag kommer få sitta i helgen och göra klart det. Menmen. Så är det.

Imorgon är det animation som står på schemat och det ska bli chill. Slutar klockan 12 typ så mycket ledigt imorgon. Skööönt. Men ska nog jobba med utvecklingsprojektet då istället.

tjnoi

Tisdag

Sitter här vid datorn och kollar igenom bilderna jag tagit idag. Många riktigt bra faktiskt. Tog dock ett tag innan jag kom på hur jag skulle ställa in kameran, men sen blev det bra. :)

Lagade nyss pannkakor, fast jag åt inga. De ska bli matlåda till imorgon noch på torsdag. Imorgon är det Webbspelsutveckling igen och det ska bli skoj. Var ju kul förra onsdagen.


Bussresa

Sitter på bussen till Mjölby. Är påväg till pappas jobb där jag ska fota. Håller ju på att gör en hemsida åt honom och behöver lite material till sidan. Ska fota alla anställda och lite random bilder på shopen och verkstaden.

Ikväll skulle jag tydligen åka skridskor, men det glömde jag bort så har inga skridskor. Annars kunde ju far tagit med sig de till jobbet, menmen.

Nu blire lite One Tree Hill. Gött äre :P

Måndag

Igår flyttade jag hela dagen. Nu sitter jag i nya lyan och är fortfarande inte installerad. Mer saker än jag trodde. Har målat en fondvägg också i grå och det blev sjuuukt snyggt ;P. Nu ska bara alla saker på plats också. Älskar att jag har egen dusch och toalett och hela rummet är mycket ljusare och snyggare än förra. Mer förvaring också och i köket har man alla sina egna saker. Inget delande här inte. :) Skönt!

Idag har jag varit i skolan sen klockan 10 och vi har arbetat med våran projektfilm och sen har jag haft lektion i animation och sedan gick jag och Moe på stad och luktade på parfymer och kollade klockor. Gick sedan till Postens företagscenter och hämtade ett paket till mig. WIiie, de två par byxorna satt som en smäck och västen och t-shirten var grymma. Skjortorna var dock för små. Fattar inte. Måtten säger att de inte ska vara det, men plagget något annat. Kommer lite bilder på de senare näör jag fått mer ordning på lägenheten. Ska fixa lite bilder på lägenheten också :)

Just ja, är med i en tidning i deras "Urban Runway" bläddra igenom så hittar ni mig där på en sida. :)

Tidningen hittar ni här

Nu ska jag fortsätta.

RSS 2.0