Sol

Har varit och spunnit med Zimon. Blev att sola i 20min efter också. Var skönt. Sen köpte jag 2 fläskfiléer. Har köpt 4 stycken nu på 2 dagar :D Vafan 49kr/kg ju. Som hittat och det är ju skitgött!
Nu ska jag lägga mig i sängen och se på TV tills Emmie förhoppningsvis kommer? Hon ska flytta sina sista saker först. Men det strular ju tydligen med hennes lägenhet. Tråkigt ju!

Lite gamla randombilder:

kul!





och en bra låt också!

Trött!

Oj vad trött jag är idag. Gäspar ihjäl mig. Får sova lite mer inatt. =)
Bra dag på praktiken. Har suttit och jobbat i flash hela dagen. Stötte på en as irriterande problem, men det löste sig tillslut. Ska visa slutresultatet av flashfilmen när den är klar.

Ikväll blir det nog lite spinning och sen en fika med Emmie som åker till Linköping imorgon. =( Men jag åker ju kanske också hem till Motala i helgen, men på fredag! Nu blir det en omelett med keso och tacosalsa :D Luktar gott.






Vilka skor är snyggast?


...

Off we go!


Pink

Beställde hem den rosa/lila idag. :>


Vädret!


"Den blir som ett påskägg, mycket sött,

men även några sura saker"

Nu kommer våren. woho!!!




Snygg!




Innebandy

Ikväll blir det innebandy spel. Var ett tag sedan nu och jag känner att det är dags att glänsa igen ;P
Ska se på Gossip Girl nu och äta lite tänkte jag. Sen ska jag gå ner på stan lite och sedan städa. Blir mycket. Har varit på praktiken hela dagen idag igen. Bra dag. Har gjort en reklambanner åt ett företag och sen har jag fotat massor godis och kakor, hehe. Gjorde min egna lilla fotostudio under ett lysör och på ett ljusbord. Blev rätt snygga bilder ju. Sen modifiera jag en undersida på en webbplats litegrann också. Men har varit en bra dag. Imorgon ska jag göra en annan rolig sak förhoppningsvis. Riktigt bra!!

Lite bilder från idag:






plus massa mer, men vet inte om jag får visa?

Måndag

Efter en dag på praktiken känner jag mig nöjd. Först fick jag skriva ett personligt brev om mig själv, sen var det morgonmöte och det var kul att höra dem gå igenom förra veckans och denna veckans arbeten. Sen har jag designat tryck till usb-minnen som de ska ha som give-aways. Sedan har jag lekt lite i Illustrator. Gjorde några visitkort åt dem. Imorgon ska jag börja med att göra flash-reklambanners åt ett företag. Det ska bli skoj och jag har i princip helt fria händer. Bra dag! Var på synsam förut och hämtade ut min vänsterlins också. Så ikväll ska jag slänga de gamla. Haft de 2 månader nu.

Ska dra iväg snart och inhandla presenter och senare ikväll blir det Olearys som sagt. Ska bli gott och trevligt!!

Praktik

Nu går jag på praktik. Ska vara hos 2 killar som sitter på Bolt Reklambyrå. Fast de är i Japan denna veckan så ska sitta hos Bolt denna veckan. Ska bli skoj.
Ikväll ska vi till Olearys några stycken och fira Bettan och Zimon som fyller år idag. Gött. :) tjo

Söndag

Yet another sunday och jag sitter på golvet!
Igår var det akademien och sen drev vi vidare till Huset där det var skoj! Idag har det blivit slappt hela dagen. Jag och Emmie gick till Hemköp och köpte köttbullar, oboy, rödbetsallad och Pågen Subs! Hon käkade skinka och räksallad istället. Var grymt gott kan jag lova. :) Sen inhandlades en 10kronorspizza också. Den har jag också mosat i mig.

Imorgon börjar min praktik och jag ska infinna mig på praktikplatsen klockan 0800. Ska bli rikgit kul och hoppas det kommer ge mig massor på min väg till Grafisk Designer. :) Ska också få besked om jobbintervjun förra veckan. Kanske får extrajobb på JC om allt går som jag hoppas. Skulle vara riktigt gött att jobba där vissa kvällar och helger. Kul jobb ju och så får man träffa folk och så.

Nu ska jag städa rummet och tvätta mina lakan.



Förfest

Nu bär det av till Bettan på förfest, sen akademien vid halv 7! Sedan efter sittningen får vi se vad som händer. :)
tjotjotjo.

Design

Gjorde om färgerna och designen lite på bloggen. Det blev väl nice eller?
Såhär så mina enchiladas ut. :)


Clothes

Fredric har inhandlat lite kläder. Ovanligt? =)
Hoppas de kommer nästa vecka.

Bl.a.

skön låt!

Varit och spunnit med Zimon och nu äter jag Enchiladas. Sjukt gott. :)
Ikväll blir det fest och X-årsmöte. See you later.


Fredag

Sitter i köket och har precis ätit mina lovtunna fläskbitar inlindade med salami och bacon med brysselkol, broccoli och quinoa. Gott gott. Moe lär mig arabiska. Riktigt kul :D  Marhaba Am Mohamad! eller nått.

Lite bilder från i onsdags. De är från Marias blogg Life By Mi


Torsdag

Kolla in den här coola saken :)

Här wuhu


söt kille
A

Onsdagsson

Ikväll blir det lite vin, fest och Akademien. Blir nog en bra kväll :)
Lite snygga långa skjortor, rippad tshirt och lite vårfärg


Extrajobb

Precis hemkommen från A6. Har sökt extrajobb i några butiker där. Hoppas. Skulle vara riktigt skönt! Var där med Dawid.


Vårjacka

Jag vill ha en jeansjacka. Sitter på tradera och kollar, men hittar inget. Här är en från cheap monday för 600:-. Får se om hjag inte hittar en schysst sliten begagnad. Annars kanske det blir en sådan.!



Nu har jag ätit och tränat. Ska fixa mig lite och sen ska jag åka till A6 och söka extrajobb och chilla med Dawid. tjo!

trött och morgon och sol

När jag vaknade 07:50 så sken solen raaaaaaaaaaakt in i mitt ansikte. Var för trött, så jag somnade om och nu är den borta. :/ Tråkigt. Ska äta lite och sen dra och gymma vid tolv med Betsy. Ska bli skönt. Igår var en riktigt slapp dag och jag tittade på film / tv hela dagen, skrev klart rapporten i och för sig och tryckte i mig en chokladkaka och en chipspåse med dip. :) Gött. Tror jag ska försöka skippa godis i en månad eller så. Köper allt för mycket. Blir som alkohol. Ja, lite billigare då.

Ledig hela veckan nu. Känns jäkligt gött. Det ända jag ska göra är att finslipa mitt och Andreas projekt och läsa igenom de 2 rapporterna jag ska opponera på. Ja, jag ska kanske jobba 15-20 några dagar förhoppningsvis, men slipper ju skolstressen!

Nu blir det frukost och här är en gammal bild från i höstas!


Friday Night Lights

Nu är jag äntligen klar med rapporten. Blev dryg 4 och 1 halv sida teoretisk bakgrund. Borde räcka. Och jag tycker det blev skitbra. :) Hoppas nu att det duger.

Nu blir det sängen med Friday Night Lights, fjärde säsongen finns ju ute :), och sen ett avsnitt av Full Metal Alchemist ;P Emmie får komma hit om hon vill.!


ågj¨49hy34h434h3

Hehe, klippte halva ansiktet och vände så samma sida är på båda sidorna. Fick mittbena på ena och 2 sidbenor på ena. :)

Ursprungliga


Ena sidan:



Andra sidan:

Bild

Litebilder från babylife sittningen.


111111222

Hej på dej,

Söndag. Nyss ätit lunch. Ska fortsätta med min rapport snart. Var och handlade lite chips till filmkväll med mig själv! Vad händer? Vet inte. hmmmm.

Igår var det fest. Vi var först hos Dawid och det var både skoj och trevligt. Sen gick vi vidare till Huset, där det var myyyycket folk! Men det var jäkligt kul. Blev rätt full och det slutade med att jag gick hem själv utan att säga till någon. Sorry för det.


Nu blir det lite film sen rappportingskrivingnningsssoneonåiensngsgs. :)

Bilder från igår:




Lördag

Tjo,

Idag har jag tränat! Körde motionspass med 20min cykel, 20min crosstrainer och 10min gång och sen solade jag. Var gött! Sedan till hemköp för att köpa keso och sen hem för att göra kesopannkakor. Apgott med sylt och grädde och nyttigare än vanliga. :) Är ju dinkel mjöl och ägg med i.

Sen har jag kollat lite på min rapport och ändrat och lagt till en hel del. Ikväll blir det fest och vi ska till Dawid först och sen förmodligen huset. Hoppas det blir en bra och trevlig kväll. Snart ska jag slänga i mig leverpastejmackor. SJUUKT gott. Bara matmatmat och mat. :)

Igår jobbade jag 15-20 på dhls paketsortering. Rätt gött att tjäna lite extrapengar utöver lånet. Ska jobba nästa vecka också. Eller om de ringer mig. Har sagt att jag vill iaf för har ju inget plugg förutom på fredag förmiddag. Sen på kvällen åkte jag hem till Emmie som hade förberett en hel kyckling med ugnsgrillade rotfrukter i ugnen :) Var riktigt smarrigt med bea-sås. Sen gick vi till Viccan en stund och sen till godisaffären. Har blivit myhcket godis nu på sistone. hehe


AJja. nu ska jag hitta kvällens outfit. tjo

lolaolaokfa

Tjo,

Jag ska komplettera min rapport till på måndag och blir den bra då så får jag redovisa på fredag ändå. SKulle vara gött så att man blir av med den. Orka vänta i 2.5 månad till innan man får redovisa. Ska kolla upp vad man egentligen ska skriva på "Teoretisk Bakgrund" så jag får det helt rätt nu.

Annars var jag och Emmie ute och gick klockan 8! Var sjukt skönt nere på vätterstranden. Sen gled vi in på hemköp och jag köpte 1 hel kyckling på 1,2kg för 24kr :P Ska lagas ivkäll med bearnaisesås och något mer gott. :)

Ska dra och träna nu snart med Mogge och klockan 3 ska jag jobba. Göttatt få in lite extra cash. Ska sortera paket på dhl till 20. Så det är ju inte så farligt.

Nu till gymmet. tjo.

Rapport

Igår kväll runt 22:00 blev jag klar med min B-uppsats och idag fick jag veta att den inte dög. WTH! Men ska ha handledarmöte nästa vecka för att se vad som var fel. Rapportskrivning är helt enkelt inte min grej. Men projektet blev bra iaf. Suck.

Idag har jag och Andreas nästan gjort klart vårat spel. Det är bara bossen kvar som ska finjusteras och det fixar vi nästa vecka. Det ska inte vara klart förrän nästa fredag. Så nu är jag ledig i över en vecka. Ska bli sååååååå skönt!!!

En kladdkaka är i ugnen. En med lite extra kakao och chokladkakabitar i. Mums mums mums. Den ska jag klämma i mig sen till en film :)

Har varit och blivit lite sminkad och fotad för Spring Inspiration 2010s affischer idag. Var kul och träffade lite nya människor. Trevligt trevligt. You'll see the affisch när den är klar i guess.

Nu blir det duschen, sen sängen. Imorgon blir det morgonpromenad och gym och kanske after work. På vkällen ska jag och Emmie laga Asiatisk mat. BLir gött de.


GRYMMA KÄNGOR? vårkängor skulle jag vilja säga. Dem vill jag ha! snyggsnyggsnygga!


Kvällen ju

Sitter hemma. Precis käkat en omelett och en halv kesella. Var och tränade med Moe. Blev ben och kondition och sedan sola i 20 minuter efteråt. Var jäkligt skönt.

Har suttit i skolan och skrivit rapport hela dagen från klockan 10. Det går framåt, men jag kommer få sitta hela kvällen imorgon med känner jag på mig. Suck. Man gör så himla mycket annat än skriver. Just skriva typ rapport är jag dålig på för jag kommer aldrig till skott. Det är skillnad när man sitter med något praktiskt. Då går det mycket lättare ju.

Nu ska jag duscha och drunkna i mitt täcke framför tv:n. Blir Gossip Girl och några andra serier tills jag somnar. =)

Snygga?









nu dusch tjo

Fredric - rapportskrivaren

Sitter i skolan och skriver rapport! Det är ju kul. Går rätt så segt framåt. Jag är lite dålig på att ta tag i det. Men är snart klar iaf. Har i princip bara teoretisk bakgrund kvar och jag har redan kollat i litteratur som jag ska referera till.

Hoppas det blir bra. Nästa vecka är det ju redovisning. :)


Nytränad

Nytränad. Blev lite kondition och zumbastyrka med Moe och Lidde. Nu ska jag käka lite, duscha och sen dra en fika med Emmie. Blir mys. :)


Innan dusch


klar

Orkar inte skriva mer rapport idag så nu ska jag dra på zumba och dans aerobic med zimon och moe kanske. :P

Ikväll blir det kanske ut och fika med Emmie. Imorgon blir det rapportskrivning för hela slanten hela dagen. Måste bli klar med helvetet!!!!

Åt nyss Annies pizzabullar :P As gott!

skor

vårskor. snygga



Jag vill ha vår och lite varmare så man kan gå i vårnjacka och slippa vinterjackan. Eller bara tröja! kom igen nu! VÄRME! :)

Brun

Efter en blekning med solblond som inte gick bra färgade jag det ultrablond och det blev typ högstadie blont! Såg ut som ett ljus! Bokstavligt talat. :) så fick det bli moccabrun!




Äggjakten

Sitter och skriver projektrapport i köket. Det är ju sådär kul, men jag hänger i. Emmie sitter mitt emot mig och läser färg, ljus och rum inför sin tenta.

Det finns en tävling just nu som heter Äggjakten där man kan vinna 1000kr varje dag om man är först och de har 1000 chokladkakor varje dag som tröstpris. Men jag var tvåa :< Ajja, det håller ju på i typ 3 veckor. :)


Söndag

Igår var vi på MoonClub i Jönköping på Huset. Jag, Moe, Emmie, Sofie och Amanda rörde oss dit och det dansades massa och dracks lite drinkar. Skitkul faktiskt.

Idag är jag lite bakis, men inte så farligt. Sitter och kan inte bestämma mig om jag ska laga pannkakor, köpa pizza eller köpa McDonalds. Svårt val här. :) Men det löser sig nog med. Blir nog en kebabtallrik vid 11. Sjukt sugen.


Lördag

Precis hemkommen från öppet hus på skolan. Jag har suttit och arbetat med mina projekt och svarat på frågor åt folk som varit intresserade av vårat program. Fick en räk- och äggbaguett och lite våfflor också :) Mums. Nu ska jag snart dra och träna och sola lite för att sedan dra på förfest hos Dawid. Blir nog Moon Club i Huset efter det. Ska bli riktigt skoj! =) Ses ute!


Nyinhandlat.




Kavaj med kedja: Nameless for Men
Kavaj med armpuffar: Nameless for Men
Skjorta: Unplugged
Skjorta: Unplugged
Lapptröjan: Nameless for Men
TigerT-shirt: D.I.D.Y market

Torsdag

Sitter hemma. Har precis spelat lite fifa med Moe och hans lillebror. Nyduschad och ska till Emmie snart.
Idag har jag varit i skolan från 8 till 16. Suttit med vårat webbspelsprojekt. Kanske kan bli något. Fick problem med fiendernas skott bara, men får väl försöka komma förbi på måndag eller tisdag.




Annars ska jag skriva projektrapport hela dagen imorgon och på kvällen blir det Olearys med bio efter. Vi är typ 8-10stycken iaf så det ska bli riktigt trevligt. På lördag är det Öppet Hus på Tekniska Högskolan i Jönköping och jag ska sitta för mitt program Grafisk Design & Webbutveckling. Ska mest sitta och jobba på mina projekt och kanske svara på lite frågor som folk kan tänkas ha. Emmie ska sälja våfflor med grädde och sylt så dit ska jag lätt gå och tigga lite :D MUmma!

Jönköpings biograf ska förövrigt få 3D-bio i slutet av mars. Nice! Blir Alice i Underlandet då :P

På lördagkväll blir det fest med förfest hos Dawid. Är skitfestsugen så ska bli kul. Och nu vill jag ha min nya kaaaaavaaaajjjj!!! Hoppas den kommer imorgon. Sjukt snygg. Den med kedja på ena kragsidan som jag visade förra veckan. Sweet!

Nu blir det lite kvällsmat! tjo



Lite bilder från en fredag!


Tisdag

Vaknade hos Emmie imorse, tog mig en slurp kaffe och gick hem för att äta frukost. Jag och Moe var på möte klockan 10 till ett projekt och sedan 11 typ har jag suttit i skolan och kört projekt. Flash-sidan är klar nu så jag ska bara finjustera det sista. gött!! Sen blir det skriva rapport. KulJul! Men det är ju nödvändigt så.

Ska dra mig hemmåt runt 4 och sen ska jag till skolan igen vid 6. Ikväll blir det nog riktigt chill i dill med lite serier. Gossip Girls nya kanske? =P


Måndag

Klockan 6 var jag uppe och hämtade min tvätt som jag trodde hade tumlat hela natten. Men icke, den var fortfarande fuktig. WTH? Men jag strödde ut den på golvet här hemma så när jag kom hem var den torr. Dock gick jag och la mig tio över 6 igen för att sedan vakna klockan 8. =) Frukost och sen iväg till skolan där jag varit väldigt produktiv. Gjorde "om oss-", "erbjudande-"och "fälgar-"sidorna till mitt projekts hemsida. Nu ska jag bara fiunslipa och göra klart gallerit så är det klart. Går nog på imorgon eftermiddag så det är jäkligt sweet.

Imorgon ska jag förövrigt till skolan klockan 8 för att möta Andreas, en jag projekterar med i Webbspelsutvecklingen, och sen vid 10 ska jag och moe på möte. Sen blir det som sagt projekt hela dagen fram till klockan 18 då jag ska på ett annat möte på HLK. Fan vad viktigt det låter när man säger möte då, men ena är ju iaf viktigt och det andra lite mindre bara. :) Senare får jag se vad som händer. Träna eller slappa eller Emmie.

Ikväll ska jag iaf på Dans Aerobic med Zimon på Nillas pass och sen bär det av till Emmie där jag blir kvar hela natten. Har städat hela lägenheten, bytt plats på 2 taklampor, (armaturer) och gjort matlåda osv.



Snygg klocka?? =)



Emmie hade förövrigt köpt 2 snygga klockor, men tror bara hon fått en hittils. Fast snygga iaf. Det är snyggt med klocka. Vad gillar du för klocka?
Ne nu blior det att sätta upp min sista tavla!



Söndagkväll

Precis kollat på Percy Jackson med grannen Moe. Rätt töntig film må jag säga. Inget vidare. Men skön söndagsunderhållning iaf. Idag har jag städat och tvättat och tränat och handlat och lagat mat och hängt upp tavlor. 5 stycken. Blev fint! Emmie har mina minneskort till kamerorna annars kuinde jag visat. Sen nu på kvällen har jag bara chillat med film. Min sista tvätt är i torktumlaren så kan inte lägga mig än. Eller kanske kan hämta den på morgonen!

Imorgon börjar åter igen en skolvecka och jag har massa plugg framför mig. Känner att jag vill bli helt klar med projektet denna vecka så jag kan ägna resterande tid åt att skriva rapport! Skulle capsat på onsdag, men efter fredagens fylla och känslan av tidsbrist så ska jag sälja den biljetten. Får bli utgång nästa onsdag eller så istället.

På fredag ska vi ut och käka några och sen gå på bio. Kommer bli väldans trevligt.
Nu sängen tjo natt!


1


Utsup

Ja, igår var det utsup och jag klarade mig inte länge. Tror jag blev spritförgiftad! Ne, men blev lite mycket. Klockan 4 kom jag upp ur sängen idag och har mått piss. Älskling hade varit och köpt godis och mjölk och grädde!! Så blev godisfrukost och sen rostade mackor. Sen lagade vi pannkakor till kvällsmat. Var gott =)

Har blivit Sex and the city hela dagen och sen såg vi på en film som heter fatso och en som heter DogHouse!! Nu ska jag sova och imorgon ska jag städa lägenheten och ta det lugnt. Kanske plugga lite också.!

DogHouse är att rekommendera! Aprolig splatter rysare komedi där alla kvinnor blir zombies =)


Fredag

Nu blir det After Work med Moe, Bettan och Dawid. tjo!!

Grym tröja!



Lunch

Precis ätit lunch och det var gott! köttfärslimpa med morötter och broccoli och sås. =)

Har gjort klart ännu ett spel idag, eller det går ju att fila lite på, men det är klart om jag vill. Är ett Pong spel som man spelar mot datorn. :)

Snart ska vi gå på afterwork på Olearys. Blir gött.!!



Sen blir det hem och duscha och så för att sedan köra förfest. ikväll är det utsup för oss i gamla Hi Life så det ska bli kul :) Undrar hur morgondagen kommer bli dock, men den som lever får se.



Jag har förresten hjälpt Moe med hans projekt i LjusDesign. Han ska belysa en träkosa/hotellrum och hade han inte haft mig så skulle han inte kommit fram till det exemplariska resultatet! Min förtjänst.!! (skämtar) :) Ne, men hans projekt kan nog blir jäkligt coolt iaf. :)

Avokado

Har precis gjort en avokado/fetaost omelett med keso, kryddor och dill i :P gött!


Torsdag

Känner inte du också att du vill ha vår nu? Jag vill ha vår och det skulle vara skitgött med lite varmare klimat nu. Slippa vinterskorna och vinterjackan, vantarna och mössan. Vore skitgött ju.

Ska kanske åka till Branäs och åka skidor och träffa Jourre över påskhelgen. Var ett tag sen jag åkte skidor nu, eller ja snowboard. Senast var vintern 2006/2007 då jag jobbade där hela säsongen. Var uppe nyåret efter också men åkte typ 3 åk eller nått. Inget sugen alls. Men nu ska det bli många åk känner jag :) Ska hyra en stuga där och ha det gött. Kanske då.


Annars såg jag Astro Boy imorse. =P Hehe, ny tecknad film och den var ju rätt bra.
Nu blir det tillbaka till Webbspelsprogrammeringen. Nästan klar med veckans uppgift.

>

wolfman

Alltså wolfman var ju sådär alltså. Ingen höjdare. Gillar annars varulvsfilmer och vampyrfilmer. Blev Akademien ett tag också och så käkade vi lite mat, träffade folk och Emmie. Nu hemma och ska sova. Upp imorgon för plugg och plugg som vanligt. god natt =)


några mer bilder från lördags


I Love You Phillip Morris

Hehe, rolig film var det, men den blev ändå seriös i mitten och visade på att kärleken aldrig dör. :) Riktigt kul i sina stunder, rekommenderar den verkligen. Jim Carey är ju bara för bra alltså. Grym skådis och han Obi-Wan Kenobi är ju bra också. (Kommer inte ihåg vad han heter).

Var ute och åt Olearys, lax med potatisgratäng och bea-sås. Grymt gott och sen tittade vi på hockey innan vi begärde oss av mot bion och tittade på ovannämnda filmen. Mysig och värd kväll som måste göras om. :) Emmie är ju för fin också.

Nu blir det fixa sig lite och sen webbspelsutveckling hela dagen. Kanske Wolfman eller Shutter Island till studentpris ikväll? =P tjo



Tisdag

Sitter hemma i köket med Moe och Emma och pluggar. Håller på med mitt fiskspel som jag började på igår. Snart klar. Ska bara göra några hitTests och nivåer =) Blir nice.

Igår så körde vi dans-aerobic som sagt och sen kom Emmie. Vi tittade på Thirst! En koreansk vampyrfilm som sög så vi stängde av och såg American Idol istället.

Idag är det ju sol. Riktigt gött. Fast jag kommer inte gå ut för måste plugga, men ändå. Kul att det lyser in genom fönstret iaf. :) Eller ska gå och handla snart iof så jag kan laga lunch. Blir brysselkål, morötter och fläskotlettgryta.

Snart är det ju sommar. Då är det ju skönt med linnen och dessa är väl snygga?




spel

Suttit hela dagen med ett spel i webbspelsutvecklingen. Fiskspelet heter det. :) Sen kom Emmie förbi en sväng för hon behövde hjälp med någon skoluppgift. Annars har jag suttit här själv hela dagen! Orka gå ut i vädret :P

Ikväll blir det dans-aerobic med zimon. Nu ska jag sätta upp några tavlor.

Lite bilder från i lördags:


Måndagförmiddag

Hej ho,

Kom nyss hem från Emmie. Sov där inatt. Fy jäklar vad det blåser och snöar. Trodde jag skulle flyga iväg. Tråkigt. Vore gött med lite vår nu och kanske några plusgrader istället. Men det kommer väl det med.

Igår så var min bror och mina föräldrar här och vi gick på IKEA och inhandlade lite smått och gott. Har satt upp min nya spegel som var likadan, men 30 cm längre för samma pris. Kul att de gjort om den lite =). Sen satte jag upp en svart lack hylla i badrummet att ha mina korgar och handdukar på. Blev skitsnyggt! Nu är det bara tavlorna kvar.

Efter IKEA gick vi till Jensens Bofhus och åt kött! Sjukt gott var det och jag fick en fullstämplad bricka och alltså en gratis lunch. :P Gott. Måste tacka för en fin och trevlig dag.

På kvällen sen såg jag och Emmie "The Fourth Kind" och åt varmkorv med bröd. Bra film och om man vill sitta klistrad och koncentrerad hela tiden så ska man se den. Var verkligen tvungen att hänga med hela tiden.




Nu blir det plugg hemifrån för orkar inte ge mig ut i detta vädret. Tjo

RSS 2.0