Kväll

Nu är mitt rum ganska så tomt. Eller är mycket möbler kvar som ska flyttas, men det tar vi imorgon. Har bokat en IKEAlastbil klockan 12-13 så jag flyttar allt då. Bettan, Dawid och Moe är jättesnälla och ska hjälpa mig en timme. Resten kan jag flytta själv. Har fått låna Ystads bil att köra över småskiten med. Det är ju trots allt bara typ 50-100meter mellan de två lägenheterna. :P

Ikväll ska jag till Emmie och vi ska göra mat och chilla framför tv:n och kommer nog gå lägga mig rätt tidigt så jag kan starta tidigt imorgon med.

Tjo och god kväll

Mat

Lagade nyss skitgoda pannkakor men som är lite nyttigare.

2 ägg
en hel liten burk keso
3 msk dinkelmjöl

och sen servera med grädde och typ olika slags bär eller sylt eller vad du vill. Sylten drar ju ner lite men det blir nog godare då. :)


Annars håller jag på och packar för fullt. Tjopps

Lördag, packa,packa,packa

Sitter hos Emmie i hennes morgonrock och dricker kaffe. Emmie, Emmelie och Annika är och köper frukost och de ska plugga sen. Jag ska snart gå hem och packa hela mitt liv ner i lådor för imorgon flyttar jag till Tändsticksgränd 11. :) Ska bli skitnice. Ringde hyresvärden i torsdags också och jag ska få måla där inne om jag vill och det vill jag ju då jag redan skaffat färg. Blir en grå fondvägg eller om burspråket blir grått. Vi får se.

Igår var jag på DG1:ornas webbprogrammering, men när vi kom dit visade det sig att det var gränssnittsdesign, men föreläsaren var jäkligt bra så vi satt kvar. Jag gick dock vid 10, var bara 45 min kvar av lektionen :), för jag och Emmie åkte ju till Göteborg igår vid halv 12. Vi kom till Göteborg runt halv 2 och var där hela dagen och gick på stan, fikade och åt mat och shoppade lite. Jag köpte en tröja för 100kr på H&M som var apsnygg tycker jag. Värsta reafyndet och det fanns massor tröjor kvar. Folk tyckte väl inte den var lika snygg som jag. :) Lägger upp en bild sen kanske. Sen så köpte jag badrumsset till mitt nya badrum. Måste ju fräscha upp lite nu när man får eget badrum och byta ut mina gamla saker. :) Köpte detta:



Sen kommer det bli en papperskorg i samma färg och mönster från IKEA. :)




Påväg till Göteborg.

Sen på kvällen åkte vi till Oscar i Emmies klass där det var lite folk och jag och Emmie delade på en bag-in-box. Skulle bli tidigt men typ halv 3 var vi hemma. Men det var kul och vi spelade rapakalja och snackade skit och drack sprit. :)
TJO

Hej, trött kille

Jag är trött och har massor att göra i skolan. Läser Animation där vi har en animerad film att göra. Har utvecklingsprojekt att göra och där gör jag som sagt ny hemsida åt min far och idag började jag en ny kurs som heter webbspelsutveckling. 22.5poäng ska jag läsa denna läsperiod igen och vi får se hur det går. Känns bra iaf. :) Har ju inga tentor iaf.

Idag har jag som sagt varit på webbspelsutvecklingen och det var kul. Lärde mig mycket programmering i flash och jag gjorde som de andra ett spel. Det var lab 1 och det blev schysst ;) Lite fult kanske, menmen. Kan spelas här i inlägget. :P Började 0800 och kom ifrån klockan 1500 när spelet var klart.

Nu ikväll blir det utgång och drinkkväll i min nya korridor. Blev tvingad av Emmie(Ne så var inte fallet) och ska vara jobbig när hon jobbar ikväll ;P Nevars. KJul ska det bli iaf.

På fredag åker jag och Emmie till Göteborg och ska mysa lite över dagen. Blir mys. Tänkte gå på DG1:ornas Webbprogrammering på morgonen först.

Nästa vecka på tisdagen ska jag åka till Mjölby och fota på pappas jobb så jag kan fortsätta på hans hemsida. Tycker den blir bra och hoppas på ett bra resultat. =P

Läs instruktionerna först så ni förstår vad man ska göra. Väldigt komplicerat :D



Skolan

Sitter i skolan med Dawid och har precis ätit lunch.
Vi började 0900 idag och jobbade med våran animationsfilm. Det gick bra och jag hade gjort en gubbe som vi utvecklade så den passade till flera scener. Sen gjorde jag, Dawid och Jesper en kvinna som han ska bli kär i. :) Helle gjorde några bakgrunder och de blev snygga!

Nu vid 13 ska vi gå på Animationsföreläsning och hoppas den blir intressant för jag är ganska trött. Orkar inte med något långtråkigt. Annars bokade jag precis bussbiljetter för mig och Emmie till Göteborg på fredag. Vi ska dit över dagen. Ska bli mys. :)

Efter skolan ska jag gå och köpa en lampa till min nya lya och sen en liten ställning att ha innanför dörren som man kan lägga vantar och mössor i. :) Blir kanske lite toalettprylar också såsom tandborstemugg och tvålpump. Men troligen inte allt på en gång.

Nu ska jag dra och köpa en kaffe. :) tjo.


Söndagkväll

hoho, gödig söndagkväll. :) Vi var och hyrde "Snygg, sexig och singel", Emmies val!, och så köpte vi 1 hg cashewnötter och torkade jordgubbar och sen 1 mörk chokladkaka med smak av päron. Sjukt gott och mysigt. :)

Fått lite gjort på mitt utvecklingsprojekt också. Ska ju göra om min fars hemsida Däck & Bilcenter.se och den blir faktiskt bra tycker jag. Har dock inga bilder än, men tänkte åka upp näst nästa vecka och foto på farsans jobb. Har ju kamera nu så det ska inte vara några problem. :)

En till bild från polen:

tjo

Kock & Bar var över förväntan och maten där var ubergod. Jag åt oxfilépasta och Emmie åt fläskfilé med potatisbakelse och kantarellsås. Var verkligen jättegott. Efter gick vi vidare till kåren där det var sådär så jag gick hem. Emmie stannade dock kvar men kom lite senare.

Idag har vi bara slappat. lagade mat förut. Kycklingfilé och bacon med sallad gjord på rödlök, fetaost, isbergssallad, gurka och päron, sen med cafe de paris-sås. Varit också jättegott. matmatmat =)

Nu sitter vi i soffan och har försökt plugga lite, gjorde en gubbe till våran film i animationen. den blev lite rolig =) Ska visa den imorgon för gruppen. hehe.

Klickade hem dessa par + några till saker igår också.


Lördag

Hej,

Igår var det chill och jag var med Emmie hemma hos henne och såg på It's Complicated. En lite underhållande film som nog är lite mer för vuxnare personer än oss. Men den var kul. Imorse tog vi världens dunderpromenad förbi en butik där jag köpte 3 tavlor och 6 kaffekoppar, 3 svarta och 3 vita, för 240 kr. Riktigt kap då tavlorna var rätt stora och kaffemuggarna snygga! Sen har jag hunnit med att träna med Bettan och sen ätit laxgratäng idag igen. :)

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen ska jag och Emmie gå till Kock & Bar och äta mat och umgås. Kanske blir en sväng till kåren efter det också för de har ju extra öppet idag pågrund av Hälsohögskolans inspark. Ses där kanske.

Vad tycker ni? Ganska bra kap iaf? =)



Laxgratäng

Åt nyss laxgratäng. Var sweet gooott! =) Fast tog längre tid än jag beräknat så fick vänta lite extra. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Nu blir det dusch och sen drar jag till Emmie. tjo


Snabba cash

Det ska bli så skönt att flytta om en vecka. Slippa det äckliga köket och toan. Få min egen dusch och toalett. gött! =) Och i köket få ha skåp där jag kan ha mina egna saker. Nu har jag varit i skolan och sen handlat mat till ikväll. Ska laga laxgratäng med morötter, creme fraische, lax och mozzarella. Blir sweetnice! Snice helt enkelt!

Imorgon ska jag och Emmie gå ut och käka och sen vet inte vad det blir. Kanske lugnt eller bio eller utgång. Får se.
Jag vill iaf se den här filmen!


TGI-Friday

Tjo, Igår var det party som började hos Bagge, för att sedan gå vidare till hälsoskolan för deras "prova på sittning". Vi satt längst bak och jag var sjukt bakis typ hela tiden. Fattar inte, men det gick så småningom över och vi rörde oss till Jim efter sittningen. Var där ett tag och sen till kåren. Väl på kåren var det inte lika mycket folk som i onsdags men det var fortfarande mycket folk och jag tyckte det var minst lika roligt iaf.

Runt ett drog vi hem för ingen av oss orkade mer. Orken var borta. Så jag gick hem och slockna typ direkt. Sen kommer en full Emmie hem runt 2 och det var mys. Nu har hon precis gått och jag ska dra ner och göra mig 2 ägg med bacon. :)

Ska till skolan vid ett för att ha handledning och sen träffa min grupp för att börja med vår film i animationen.



bilderna är inte från igår!

Fest

Igår var det fest så det stod härliga till. Vi började hos Dawid och satt och kollade på när Sverige förlorade ännu en handbollsmatch. Ikväll måste de fan vinna så de inte åker ur. Det bjöds på godis och chips och bra musik och sällskap. Sedan drog vi till kåren och där var det skitkul.

Idag har jag varit så jäkla bakis hela dagen och äntligen börjar kroppen ordna upp sig, men! Nu är det fest igen och vi ska till Bagge på förfest och sedan vidare. Kommer bli ännu en kul kväll känner jag på mig :) Skönt att man är ledig torsdag, fredag också. Annars hade det inte gott. :) Nu blir det duschen.


bakisdag

Tjo, orkar inte skriva något för jag vaknade precis och är heeeeelt död. :)

Några bra låtar!



 

Nyduschad och snart klar för fest. Tjo


Träning

Tjo,

Har precis kommit hem från skolan och lunch. Jag, Dawid och Josefine åt på Mongolian Barbeque-restaurangen på juneporten i Jönköping. Vet inte vad den heter egentligen, men sjukt gott. Satt och chilla, åt och snacka ett tag. I skolan var det rätt slappt. Vi hade vår introduktion noch den öppnade ögonen på en lite och sen så kom vi fram till att vi skulle spåna idéer till vårat animationsprojekt till på fredag. På fredag ska jag också ha handledning med min handledare i utvecklingsprojektet. Sweet.

Nu ska jag snart gå och träna och sen blir det fest. Hoppas vi ses ute.


Onsdag!

Börjar dagen med några ägg, knäckemacka och kaffe. Sitter hos Emmie och tittar tv. Börjar skolan klockan 10. Vi ska ha introduktion för kursen "Utvecklingsprojekt" och efter det ska vi spåna lite på våran film i kursen "Animation". Blir en chill skoldag tror jag.

Igår förlorade Sverige i handboll mot Slovenien och hur sämst var inte det då? Jag blev besviken när de ledde relativt stort och sedan tappade det till en förlust. Tråkigt, men de får komma igen mot Polen? tror jag det var och resten av matcherna.

Ikväll blir det fest och jag ska dra mig mot systemet efter skolan och inhandla en bag in box.

CHeckade lite på asos.com och där finns ett märke som jag gillar starkt. Men jag tycker det är för dyrt, iaf nu när man pluggar. Men här är en apsnygg skjorta från Unconditional.




Tisdag

Hej,

Har varit ledig idag hela dagen. Skönt skönt skönt! Vaknade hos Emmie och tog mig hem till 10 för att äta frukost. Sen dess har det varit ganska slappt. Har målat en spegel vit, eller ramen runt spegeln såklart. Sen har jag varit på Locellus och sagt upp min lägenhet och på apoteket. Nu sitter jag här igen och funderar över kvällen. Inte så sugen på att gå ut. Tror det får bli imorgon istället. :) Ska skriva kontrakt senare också på nya lägenheten. Det blir gött.

När jag gick hem från apoteket så gick jag förbi en affär som hade utförsäljning och där inne hittade jag massor snygga kuddar och tavlor. Skitsnygga tavlor faktiskt och vissa kostade bara 50kr. Ska gå dit med pengar imorgon och inhandla ett par stycken.

Igår kväll tränade jag och sen gick jag och Emmie en promenad och hämtade mitt paket som kommit. Finfina saker. :)

Om någon timme ska jag laga mat. Blir köttfärssås. Aplänge sen jag åt det. Ska bli så gott!!!


Och en vit tröja, men den har jag på mig. :)

She Wolf


Måndag

Hej!

Skolstart idag. Kursen animation började imorse klockan 0900 och jag och Dawid var där. Verkar bli en ganska intressant kurs. Jag vill ju lära mig mer i flash och det har jag chansen att göra i och med den här kursen. Vi fick direkt ett projekt och jag kommer jobba med Jesper, Helen och Dawid. Vi ska göra en film/animation och den ska vara klar i slutet av kursen. På detta kommer vi vid vissa tillfällen också få enskilda uppgifter så det blir nog en ganska bra första halva termin. Har ju också utvecklingsprojekt och då får man välja precis vad man vill, så jag ska göra en ny hemsida i flash åt min far som projekt. Han kommer inte nödvändigtvis kanske använda den, men jag har iaf en uppgift till mitt projekt som känns givande för mig.

Annars har jag precis ätit lunch. Blev någon kycklinggryta med gorgonzola, purjolök och champinjoner med morötter, blomkål och rödbetor. Riktigt smaskigt. Matlåda från igår. :) Ska som sagt och träffa en praktikplats senare vid 15 och jag hoppas på det bästa. Ska även hämta ett paket som kommit till mig idag. Nu blir det lite chill. :)


tjo

Nu är jag hemma i Motala. Ska snart få skjuts av min bror till Jönköping. Skönt att komma till sin egna lägenhet/rum igen. Och sen ikväll ska jag ju såklart träffa Emmie. :)

Flyttar ju också om 2 veckor. Det ska bli aaaaasskönt att få egen dusch och badrum och få ha sina egna (fräscha) saker i köket osv. Blir finfint. :)

I helgen har jag varit i Polen. För den som inte vet så har jag varit på photo shoot med ett skjortmärke som heter Delikatessen. Det är en ganska lustig historia hur det kom sig. Designern som heter Andrzej hittade av en slump min blogg och sen tog han kontakt med mig genom facebook. Jag var skit skeptisk, men mor och far tyckte det var lugnt och Emmie praktiskt taget tvingade mig att åka. Plus att jag fick allt betalt. Mat, hotell, taxi och en skiva med alla bilder. Så fredagen chillade vi i Polen där och provade ut lite outfits och sen hela lördagen var det fotning och sen ut och käka på kvällen.Sen hem idag. Har varit en skitkul helg och lätt värt det. =p Här kommer lite bilder på hotellet och några från fotningen.







lobobo

Håller på att packa alla saker, mest kläder, som jag haft med mig hem över lovet. Tråkigt är det att packa ju, men måste göra det idag.


Jag har hittat lite färg också här hemma. Ska måla min spegel ,som är ek nu, vit när jag flyttar och sen hade vi grå färg kvar från när mor och far gjorde om våran källare förra våren så tänkte måla 1 vägg grå, om jag får det vill säga. Blir nog snyggt iaf.

Kolla in denna bloggen. Någon snubbe som skriver massor varje dag. Han hittade en bild på mig och ville ha.
Blazing to Avenue and Street


j55j

Oy, sitter vid frukostbordet och har precis slängt i mig lite yoghurt och 2 mackor. Så nu är jag mätt. Idag ska jag packa allt jag har i Motala för hemfärden på söndag och sen ska jag tvätta lite också och plocka ur diskmaskinen. Kuljul :)

Fick voddler också för några veckor sedan. Jäkligt bra grej det där. Fast orka reklamen, men det är ju så det är gratis i guess. Och filmutbudet var väl sådär, men det kan ju utvecklas och idén är ju skitbra. :)


sneakers

Hallå, snygga sneakers. Apsugen på röda!


Praktikplats

Yes, då ska jag på möte på en reklambyrå i Jönköping på måndag eftermiddag. Skönt och jag hoppas verkligen att jag får praktikplats hos dem. Vore så skönt. :)

Annars så har jag varit och tränat nu och sen direkt ut för att gå med far. Han ville det så jag ställde upp. :) Nu har jag precis ätit och förberett en dip som ska dippas med morötter när jag inte är proppmätt. :) Fan blivit mycket motion idag. 2 promenader och 1 träningspass.

Jag är sugen på att läsa webbprogrammering igen. Jag kommer inte ha så många lektioner nu i vår och den är ju 1 lektion i veckan. Eller den var det förra året iaf så det kommer jag ju hinna. Kommer ju inte få några poäng för jag klarade den förra året, men känner inte att jag lärde mig något och jag vill lära mig om webbprogrammering också så kan ju kanske vara bra. :) hehe, tycker jag.

Emmie är ju som sagt i Jönköping och jag saknar henne. Vill umgås med henne nu, men vi träffas inte förrän söndag tyvärr. I helgen åker jag till Polen också som sagt tror jag. Det ska bli kul hoppas jag!!!



Köttbullar

Har nu lagat mina köttbullar :) Eller jag gjorde dem runt 2 iof. Men klara nu iaf. Riktigt goda blev de och det blev många. Så nu finns det ett tag. Hade i massor olika saker som t.ex. ägg, havre, dragon, citron, etc etc. :) Goda iaf.



Nu ska jag iväg med mor och handla. Ska köpa lite naturgodis också och gotta mig ikväll! Sen skulle jag och far kanske gå förbi där de ska bygga sitt hus och kolla på de andras som redan börjat lite.



piegj

Ska laga köttbullar snart. :) Det är rätt kul ju och mina blev ju goda förra gången så förhoppningsvis blir de ännu bättre denna gången med vildsvinsfärs! Var ute och gick imorse idag igen och det är ju skötn för att vakna. Sen har jag legat och glott lite på film.  Men hittar inga bra nya ju.

För övrigt vill jag se "Snabba Cash" på bio. Den verkar skitcool. Har inte läst boken, men den ska ju vara skitbra har jag hört och filmen verkar också vara det. Får bli nästa vecka kanske.

älskar denna jackan och byxorna ju!

eåg

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Alltså jag vet inte hur jag ska gymma. Instruktören visade mig nautilusmetoden men det känns som jag tränar axlar i varje övning typ (utom när jag kör ben då) och jag är ju redan ganska bredaxlad. Jag vill inte direkt bygga muskler utan bara köra och bränna lite för att jag ska hålla mig i form liksom. Någon som är bra och kan tipsa om bra träning? =) Inte sådär 3 övningar bröst och 4 triceps måndag, 3 rygg 3 & 3 biceps tisdag, osv. Utan mer allround. Kanske helkropp eller halvkropp.

Ajja, lagade grym kycklinggryta när jag kom iaf. Börjar bli bra på det där med grytor måste jag faktiskt säga. Blev grymt gott och inte likadant som förra gången :)

Sen hände lite andra saker när jag kom hem. Fick svar om jag ville ha plats i kug och sen fick jag svar från ännu en praktikplats men denna gången en i Jönköping och de vill träffa mig i veckan. Tyvärr kan jag inte i veckan för jag ska till Polen och åker inte ner till Jönköping förrän söndag. Hoppas att det går bra nästa vecka istället :)

Nu duscha och chilla, sen se Paradise Hotel senare. Rätt kul serie ju. Människor som framstår som så otroligt dumma när de är i TV. De är säkert jättebra utanför, men där så blir några av dem puckade må jag säga. Underhållning.

Mitt CV här som jag sökt praktik med och nu ska jag fota mamma och pappa i bubbelbadet för de ska ju sälja sitt hus och behöver lite fina bilder. tjo

epojgewg

Var på Skobes och lämnade nyckelna till våran gamla/nya bil till en säljare där för far ska byta bil imorgon igen. Konstig man som byter bil titt som tätt, men det är väl bra för att hålla nere milen eller så :) Hämtade sedan mor på hennes jobb och nu ska jag dra och träna i guess.

Tänkte överaska Emmie också med hockeybiljetter till HV71 - LHC nästa vecka men biljetterna var ju slut redan. Skit också :<

Lars Wallin gör sjukt snygga skinnjackor by the way. Kolla in!


Inte en jacka av honom, bara så ni vet. Lite för dyra de från Lars Wallin kanske. :)

pojga

http://www.tradera.com/Designer-Skor-Acne-Cheap-monday-Filippa-K-Tiger-Whyred--auktion_104969335

å0eeg

Morgonvandring ute i snön var sjukt skönt. Gick i varamon typ 100m ut på isen. Helt underbart fint är det när det är massa snö och is. Fick jättestor lust att åka skridskor därute så det kanske det blir senare. Inte så kallt heller om man klär på sig. :)

Nu skriver Emmie tenta som hon förhoppningsvis klarar. Hoppas det. Lycka till. =)

Nu ska jag dra ett filmmarathon av något slag. Men vet inte riktigt vilken / vilka filmer. Ice Age trilogin kanske? :) På tal om marathon ska jag försöka få Emmie att springa göteborgsvarvet med mig. Iof in lika långt tror jag inte. Det är väl en halvmara men ändå. ;P


älskar denna tröjan och vill ha den! =)

och denna kavajen är grymt snygg också!


weghwrh

Legat och tittat på film ända sen jag vaknade runt halv 10. :) Så skönt det kan vara fast känner mig lite sådär, vad heter det, hmm, slö? Äsch, jag har ju ändå ingenting jag behöver uträtta. Fått svar från en praktikplats idag med. Det verkar kanske lite att det finns en chans att jag kanske kan få praktisera där. Dock är det i stockholm, men mormor och morfar bor ju där så jag får bo hos dem. Kan ju itne vara fy skam att bo i stockholm i 8 veckor eller vad det blir. :)

Åt sweetchili-kycklinggryta till lunch med rotfrukter. Sjukt gott. Jag må minsann säga att jag är en hejjare på mina rätter. Tycker iaf jag. hehe.

Ska nog ge mig ut på en promenad senare. Känns som att jag kommer bli för rastlös om jag bara ligger i soffan och slöar. Lite frisk luft kan ju vara bra. tjooop


End of the world


iohagf

Tjo,

Inte skrivit på ett tag för jag har inte suttit ner direkt. Umgåtts med Emmie väldigt mycket och då vill jag inte sitta vid datorn. :)

I torsdags var vi på hockey med hennes far. Linköping - Södertälje stod på schemat och det var en ganska bra match. Lite seg, men linköping vann med 2-1 så de andra 2 var glada. Kaffe och korv i pausen var ju gött också! Sen gick jag och Emmie vidare till stan och satte oss på Platå och tog oss några glas vin och snacka lite. Åkte hem senare med halv 12 bussen.


I fredags var det lugnt och jag åkte hem ganska så tidigt. Tränade lite och sen på kvällen var vi bjudna med mamma och pappa till Roger och Ingbritt så vi åkte och hämtade Emmie på stationen och sen åkte vi dit. Riiiiiiiiiiiiktigt god mat bjöd de på. Lövbiffrullader med bacon, gurka och morot i och allt låg i en supergod sås och till det serverades det ungslagade rotfrukter typ, lök, morötter, blomkål, kålrot osv. Supergott. Sen spelade vi när och fjärran och denna gången kom jag och Emmie sist. :( Vi var 4 lag denna gången och vi hade inte riktigt frågorna med oss får vi skylla på!! =) hehe,

Igår var vi ute och gick i -17 grader. Det låter ju jäkligt kallt, men det var inte så farligt. Mycket kläder och när man väl fått upp värmen så var det riktigt behagligt. Sen åkte vi in till Ikea för jag ville kolla ut lite födelsedagspresenter. Ska ju flytta och vore ju kul att förnya lite. Så passar på när det är ens födelsedag. Sen åkte vi ner till stan och tog en kaffe på Espresso House. Vi skulle mött en kompis till Emmie, men hon dök aldrig upp utan att höra av sig dessutom och det var lite dålig stil. Men vi satt där ändå. Var mysigt.


På kvällen var vi hos Emmies pappa och hans fru och de bjöd på kycklingsfiléer med klyftpotatis, sallad och bea-sås. Det var hur gått som helst. Vi drack vin och spelade maxi-yatzy och othello. Hehe :)

Idag så ska jag bara chilla. Emmie åker till Jönköping så nu blir det en vecka utan att träffas. Ska njuta av sista veckan av lovet denna veckan med! Gött! Beställde lite clothes idag också. Sweet! tjopp



Snart fyller jag år och lite saker på önskelistan

Igår var Emmie här och vi åt tacos och drack vin och spelade "När och fjärran"-spelet. Det var skitkul och synd att man inte hade kameran i närheten när mor och far började diskutera! =) Det var jag och Emmie mot dem och vi vann såklart ;) ELler det var jämnt iaf.

Idag så ska jag träna lite och sen ska jag åka till Linköping. Imorgon ska vi gå på hockey Linköping - Södersälje. Färjestad är ju egentligen mitt lag men Linköping funkar ju med. =)

Lite snygga saker som jag vill ha när jag får studiebidraget :)






fjogfa

Precis vaknat och ätit. Ska träna lite snart och sen i eftermiddag kommer Emmie. Funderar på att gå ut idag och festa lite men vet inte. Får se hur det blir. Det blir iaf tacos först.


tjoppoopo

Hej,

Har varit i Linköping hos Emmie från igår tills nu. Vi tog en fika på stan och sen såg vi Sherlock Holmes som var typ sämst. Är säkert bara jag och Emmie som tycker men inte var den bra iaf. Inte som Avatar som var as grym! :) Sen köpte vi lite godis och åkte hem till henne och myste till en film. Trainspotting hette den och den var okej.

Idag har det varit riktigt slappt. Typ myst i sängen/soffan och promenerat lite i malmslätt. Vi lagade köttbullar också förut och de blev goda. Godare att göra egna än köpa färdiga ju.

Sen har jag suttit på bussen hem och nu är jag hemma. Jobbigt att man inte kan köpa enkelresor längre utan man måste köpa "Resekort" och fylla på med minst 100kr. Blir ju billigare iof och det är ju bra. Men jag har inte så mycket pengar så det var ju inte så bra. :O

Precis proppat i mig mat. Var nödvändigt kan jag lova. Nu ska jag lägga mig och slöa för är konstigt trött. Kanske träna lite om en timme eller så. Tjopp


hoho

hehe, pilla ihop en flashbanner lite snabbt. Lite kul? =)

Lördagkväll

Här sitter man och umgås med sina föräldrar denna lördagkväll. Försökte få tag i några förut men utan resultat. Har ju ingen lust att festa eller så direkt. Mest slappa. Så får bli en film eller så. Jag har fastnat för en serie som heter Hajime No Ippo. Skitbra ju. =) Fast tecknad och på japanska. Men med text funkar det ju bra. Sen imorgon vill jag väldigt gärna se Sherlock Holmes och umgås med mitt hjärta.

Far lagade världens godaste räk- och chiligryta förut med någon creme fraische-röra. Snor gott! Borde provas!

Hittade lite kläder jag är lite sugen på också, men när man är student och det är december/januari så har man inga pengar. Det vill säga förrän skolan börjar igen. :)

Förresten någon som sett Sherlock Holmes och kan ge den en recension?!


Måbradag

Idag mår jag jättebra. Myst lite med Emmie och sen skjutsat henne till bussen. Jag och far har byggt ihop mamma och pappas hemmagym också. Sen körde vi en liten runda efter. Skönt ju. :)

Igår kom jag inte ur sängen på hela dagen. Har nog aldrig varit så bakis i hela mitt liv och det sög ju pung. Förutom att Emmie låg bredvid mig lika bakis som mig så var dagen skit. Hon är bäst!

Nyår var kul. Började med att vi var hemma och åt mat och drack lite och sen drog vi vidare till Andreas och därifrån till Jojjo. Var en skoj nyårsafton som slutade med att jag och Emmie gick hem från Jojjo och var hemma ca 05:15. Det var typ en 8km marsch och tro det eller ej men vi var totalt sönderfrusna när vi kom hem. Gå i typ -10 i dåliga kläder var det värsta jag varit med om. Och på toppen så ville Emmie stanna hela tiden för hon stod inte ut med kylan. :D Hehe, men vi hade iaf kul innan.

Idag så blir det nog mest slapp. Sen imorgon vill jag gå på Sherlock Holmes. Får se hur det blir med det.

Lite bilder från 09-12-31:


RSS 2.0